20
Sam, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Sâmbătă, 16 aprilie 2016, de la ora 09:00 ACS LUDUS DACICUS Turda organizează competiţia de tir cu replici de airsoft denumită “ZOMBIE HUNT” – ediţia I. Concursul se va desfăşura pe terenul de joc al clubului din Turda, str. Castrul Roman nr. 5, jud. Cluj (Lângă ruinele Castrului Roman).

Scopul competiţiei este acela de a populariza sportul de tip airsoft şi a oferi participanţilor o privire de ansamblu cu privire la replicile utilizate în acest Banner_-_Zombie_Hunt_micsport, regulamentelor aferente sportului, precum şi o zi cât mai plăcută alături de echipa noastră.

 

Fiind vorba despre o competiţie ce utilizează replici airsoft, arme de jucărie aşa cum sunt ele trecute legea 295/2004 actualizată privind regimul armelor şi al muniţiilor clubul nostru a luat hotărârea ca limita minima pentru cei înscrişi să fie de 18 ani împliniţi până la data de 15 aprilie 2016.

Concursul va cuprinde trei probe în care  concurenţii vor putea trage cu replici de pistol, armă de asalt şi puşcă cu lunetă pentru fiecare punctându-se acurateţea loviturilor.

La prima probă toţi cei înscrişi vor avea la dispoziţie două ţinte, una pentru pistol iar cealaltă pentru puşcă cu lunetă  pentru fiecare replică având câte 5 bile. Ţintele vor avea gradaţii pentru punctaje astfel jumătate dintre concurenţi cu punctajul cel mai mare se vor califica la proba a doua.

Pentru a doua probă cei rămaşi în concurs au la dispoziţie 10 bile pentru replica unei arme de asalt, ţintele având aceleaşi gradaţii ca la proba anterioară, jumătate dintre ei calificându-se pentru finală.

Pentru concurenţi finala va fi interesantă având în vedere faptul că vor fi adăugate câteva elemente noi. Concurenţii vor utiliza toate replicile din rundele anterioare, proba finală fiind o probă de tir dinamic. Proba se va cronometra, timpul cel mai mic fiind unul dintre factorii decisivi după precizia loviturilor. La această probă finaliştii vor avea câte 3 ţinte pentru fiecare replică şi 3 bile pentru fiecare replică, ceea ce înseamnă că fiecare lovitură va conta la scorul final. Departajarea se va face în primul rând în funcţie de punctajul obţinut după lovirea ţintei, urmând ca timpul să decidă câştigătorul concursului.

Ca şi premiu pentru această ediţie ACS LUDUS DACICUS va înmâna câştigătorului o replică de pistol electric CYMA G18C.

Înscrierile se pot face pe pagina evenimentului ( https://www.facebook.com/events/255706734778021/ ) sau la telefon 0742212560 (Paul Năstase – Preşedinte ACS LUDUS DACICUS) până la data de 15 aprilie 2016, cu precizarea că vârsta minima de participare este de 18 ani. Pentru un concurs cât mai corect şi echilibrat nu se pot înscrie în competiţie membrii ACS LUDUS DACICUS sau membrii altor cluburi de gen din ţară. 

 

De menţionat faptul că cei înscrişi sunt rugaţi să prezinte cartea de identitate sau buletinul în momentul prezentării pe terenul de joc. Deasemnea rugăm pe toţi cei care doresc să participle atât ca şi concurenţi cât şi ca spectatori să urmeze întocmai indicaţiile organizatorilor.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh