19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După ce a luat o pauză timp de un an, Ziua Sportului, dotată cu Cupa Teodor Murășanu a revenit în actualitate. Tradiționala competiție s-a ţinut la nivelul Şcolii Teodor Mureşanu și a ajuns la Thumbnail imagecea de-a XVI-a ediţie a Zilei Sportului.Thumbnail image

Copii de la Școala Gimnazială „Teodor Murășanu” au fost angrenați în concurs la două probe sportive, propuse de organizatorii competiției dotată cu Trofeul ”Teodor Murășanu” Turda. Profesorul de sport Dan Mureșan, ajutat de colegi de-ai săi de la Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda specializați în atletism și fotbal, au făcut ca această acțiune să se poată desfășura.

Au participat copii claselor I-IV şi V-VI la competiţii de la nivelul zonei de atletism. S-a concurat la cros la clasele I-III, diferenţiat fete și băieţi,Thumbnail image

 Thumbnail imagela fel clasele IV-VI, la fete. În continuare s-a desfăşurat competiţia de fotbal la clasele mici,clasele I-VI, câștigată de clasa a IV-a urmată de clasa a II-a.

Bineînțeles că aportul sponsorilor a fost decisiv pentru reușita acțiunii, fără de aceștia competiția neputând beneficia de varietatea de premii oferite câștigătorilor și participanților, în general.

„Am mai premiat cel mai bun jucător, golgheterul campionatului şi, respectiv, cel mai bun portar. Au participat un număr foarte mare de elevi faţă de anii trecuţi, dThumbnail imagee data aceasta am ţinut-o doar la nivelul şcolii noastre. Sper să putem face şi să ne susţină cei care ne-au ajutat şi până acum, vom Thumbnail imageface o întrunire de acest fel în toamnă, jos în Parcul Tineretului, în aşa fel încât să participe toate şcolile din Turda şi toate comunele limitrofe şi, în continuare, sperăm să fie alături de noi Compania de Apă Arieş care a fost sponsorul principal al competiţiei, la fel şi domnul director Rusan de la fabrica Sticla, care ne-a susţinut prin confecţionarea cupelor necesare pentru care copii au alergat şi s-au întrecut”, ne-a declarat organizatorul evenimentului, profesorul de sport Dan Mureșan.

Thumbnail image

 Thumbnail image

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh