19
Vi, Apr
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Mâine de la ora 17.30, la TVR Cluj, post cu acoperire națională în rețelele digitale ale operatorilor de cablu, vor fi prezenți primarul municipiuluiThumbnail image Turda, Cristian Matei, și președintele AHC Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac.

Cei doi sunt invitați la emisiunea live moderată de turdeanul Pilu Bănoi, „Transilvania în direct”, emisiune care începe la ora 17.

Temele de discuție sunt legate de demersurile făcute și de proiectele de modernizare a sportului turdean, mai ales a infrastructurii din acest domeniu, dar și metodele de manageriat din acest domeniu, care au un singur scop, acela de a oferi copiilor și tinerilor tot ceea ce este necesar pentru practicarea tuturor sporturilor existente în Turda. Bineînțeles că se va vorbi și despre erformanța în sport dar și despre ultimele demersuri ale primarului Cristian Matei, menite să ducă la construirea unui bazin olimpic și a unei săli polivalente care să fie puse la dispoziția sutelor de sportivi turdeni,

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh