13
Sam, Aug
16 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vacanța de vară s-a încheiat pentru cei mai mulți dintre sportivii Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda, odată cu cantonamentul de laNoul Săsesc,jud. Sibiu. Pe lângă orele de dans specifice, sportivii au mai participat la ore de pregătire fizică, tir, limba chineză, arte, machiaj și coafură specifice dansului  sportiv. Concursurile specifice vacanței nu au lipsit, succesul cel mai mare avându-l, ca de obicei, orientarea turistică, concursul de perechi și cel despre România și imnul național.Thumbnail image Finalul a fost marcat de un mic spectacol în cinstea părinților care au venit în vizită și a oficialilor taberei.
Mulțumim voluntarilor: STEFAN JOLDES (jocuri, orientare turistică), OANA MIRON (lb. chineză, machiaj, orientare turistică), VIGH KINGA (jocuri, orientare turistică), SAROSI RAOUL și MADALINA CRISAN (orientare turistică și coafură dans sportiv). Copiii au fost premiați cu un foc de artificii, diplome, medalii, cadouri din partea organizatorilor - DIANA și ALIN MIRON, ADI și ALINA SIMINA.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh