02
Sam, Mar
13 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Cupa României la box seniori este programată să se desfăşoare în perioada 6-10 martie în sala de sport a oraşului Pecica din judeţul Arad. Clubul Sportiv Municipal Câmpia Turzii va fi reprezentat la această competiţie de anvergură de sportivul Adi Adrian la categoria 91 kg, însoţit de antrenorul Gheorghe Roşca.

„Este un moment important pentru mine şi am promis că voi da totul pentru a nu dezamăgi. Nu este deloc uşor, dar sper să mă întorc cu medalie", spune pugilistul. Adi Adrian şi Gheorghe Roşca vor pleca încă de mâine la Arad.

Conform programului, pe 6, 7 şi 8 martie se vor disputa meciurile preliminare. Vizita medicală şi cântarul vor avea loc în data de 6 martie între orele 8 – 10 la Hotel Parc din Arad. Şedinţa tehnică şi tragerea la sorţi vor avea loc în data de 6 martie începând cu orele 11, în aceiaşi locaţie. Semifinalele vor avea loc pe 9 martie, iar finalele o zi mai târziu.
Competitia se va desfăşura conform Regulamentului A.I.B.A. care prevede ca sportivii participanţi să fie născuţi în anii 1993 – 1978. La Cupa României 2012 pot participa şi boxerii de la tineret născuţi în anii 1994 -1995.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh