29
Vi, Mar
17 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Ieri s-a tras cortina peste cea de-a IX-a ediție a Turneului de fotbal dotat cu Cupa "Adrian Şomlea", una la care au participat 16 echipe de copii de la 10 cluburi sportive. Inedită pentru ediția din acest an a fost participarea cu o echipă a clubului maghiar UFC Bekescsaba, care a și reușit să-și apropie trofeul la categoria celor născuți în 2002 (9 ani).
Competiția a fost una viu disputată, unde aplombul și energia vârstei micuților s-a văzut pe deplin, acestora putând fi adăugată dârzenia cu care s-au luptat pentru fiecare minge.

Chiar dacă pe alocuri câte un contact s-a mai lăsat cu vreo lovitură la ”geoale” sau cu o sângerare nazală, aceste evenimente nedorite au fost pur întâmplătoare și involuntare. Competiția s-a desfășurat fără cusur, într-o organizare ireproșabilă și într-un spirit de fairplay desăvârșit.
Cele 16 echipe participante la turneu au evoluat la două categorii de vârstă, de 9 și respectiv 7 ani, adică sportivi născuți în anul 2002 și respectiv 2004.
Thumbnail imageThumbnail imageÎn ultima zi, duminică, după ora 15 s-a desfășurat un meci demonstrativ între fetele de la Olimpia Cluj Napoca şi cele, mult mai neexperimentate, de la Sport Line Turda. O partidă al cărui scor nici nu contează pentru că discrepanța între cele două echipe a fost foarte mare.
Au urmat finalele la cele două categorii din turneu. La 2004, copii de la Kinder Târgu Mureș au surclasat pe cei de la Apollo Sângeorgiu de Mureș cu scorul de 2 la 1. La 2002, copii din Bekescsaba reprezentând UFC din localitate au învins cu 2-0 pe brașovenii de la Tâmpa. Micuții din Ungaria și-au făcut mulți simpatizanți în timpul turneului, între spectatorii din Turda, toată lumea fiind convinsă că băieții au un viitor bun în fotbal și că au câștigat pe merit. Poate vor participa și la edițiile viitoare.
Copii au primit cupe și diplome din partea organizatorilor. Aceiași oficiali de la Sport Line Turda au acordat câteva distincții fostului tricolor turdean Anton Doboș, lui Alpar Meszaros, fost jucător al Universității Cluj și al FC Dinamo, președintelui Asociației Județene de Fotbal, Patrițiu Abrudan, consilierului local PD-L și patron al SC Marele Alb, Pavel Eugen Tothăzan. Nu în ultimul rând a fost premiat și viceprimarul turdean Mircea Irimie.
Așadar, clasamentele finale au arătat în felul următor:

Thumbnail imageThumbnail image2004:
1. Kinder Târgu Mureş
2. Apollo Sângeorgiu de Mureş
3. CFR Cluj


2002:
1. UFC Bekescsaba
2. Tâmpa Braşov
3. "U" Cluj

Thumbnail imageToate rezultatele înregistrate pot fi văzute pe site-ul echipei organizatoare, la adresa: http://www.cssportlineturda.ro/sportline/Turneul.Adrian.Somlea.html
Un sincer ”bravo” pentru organizatori dar și pentru cei care i-au ajutat, din umbră, oameni de afaceri, firma sau reprezentanți ai administrației publice.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh