18
Joi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Succesul echipei de handbal masculin Potaissa Turda în meciul contra celor de la CSM București are ecou și în presa de specialitate centrală. Prosport, bunăoară, cunoscuta publicație cu profil sportiv, la- desemnat pe jucătorul echipei lui Horațiu Gal, Ionuț Rotaru, „cel mai bun jucător al etapei a 7-a în Liga Zimbrilor la handbal masculin”. 

„Centrul echipei pregătite de Horaţiu Gal a legat jocul turdenilor în cel mai tare meci al etapei, cu CSM Bucureşti. În plus, a marcat şase goluri, două dintre acestea ”rupând” echilibrul partidei în repriza secundă”, spun cei de la Prosport despre Rotaru.

Vezi aici ce mai spun despre jucătorul turdean cei de la Prosport și echipa etapei a șaptea, în care mai apare și un alt turdean:

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/omul-etapei-a-7-a-in-liga-zimbrilor-provine-de-la-partida-potaissa-turda-csm-bucuresti-si-este-un-handbalist-cu-peste-25-de-selectii-la-echipa-nationala-15778738

Meciul Potaissa Turda – CSM București a lăsat urme și în ceea ce privește o ulterioară dispută referitoare la regulament între Vasile Stângă, celebrul fost jucător al Stelei și al României, și președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, despre car puteți citi tot în prosport:

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/regulamentele-bata-le-vina-vasile-stanga-membrii-au-modificat-regulile-dupa-le-convenit-smecheri-toti-ceilalti-flaviu-sasaeac-indica-faptul-noile-reguli-ihf-au-prost-intelese-frh-15771348

 

 

Credit foto jucător: http://www.ahcpotaissa.ro/

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh