28
Ma, Mar
21 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Marele fost sportive, mare la propriu și la figurat, Ghiță Mureșan, și-a făcut un obicei din a onora sărbătoarea turdenilor cu prezența sa. Mai ales că fostul jucător din NBA este foarte iubit la Turda, mai ales de copii care urmează cursurile școlii care îi poartă numele.

Și de această dat, elevii școlii au făcut o demonstrație de baschet în centrul istoric al orașului, chiar sub privirile mentorului lor. S-au luat la întrecere cine înscrie mai multe coșuri într-un interval de timp iar câștigătorii au primit tricouri din mâna lui Ghiță Mureșan, dar și o minge de baschet, toate  foarte apreciate de micuții baschetbaliști.

Gheorghe Mureșan și antrenorii de la școala sa s-au întors în urmă cu doar câteva zile din turneul aflat la a doua ediție, pe care îl desfășoară
prin marile orașe ale țării, de la Constanța la Cluj-Napoca, prin București, Brașov și alte reședințe de județ.

Am profitat de prezența sa la Turda și am purtat un dialog cu Big Ghiță, pentru a vedea care este percepția sa actuală și gândurile de viitor legate de activitatea școlii sale de la Turda. ”Noi vrem să continuăm. Dacă primăria, consiliul local, doresc acest lucru iar eu văd că se vrea. Trebuie să mulțumesc și domnilor consilieri și domnului primar, dar și orașului, că doresc să continuăm, ceea ce este foarte bine, și o să continuăm”, a spus Gheorghe Mureșan.

Cât despre viitor, Ghiță Mureșan a făcut următoarele precizări: ”Copii au progresat foarte mult. Într-un an de zile au progresat extrem de mult. Acum, o să încercăm să mărim numărul de competiții, să jucăm mai multe meciuri. O să schimbăm puțin strategia, să avem puțin mai multe Thumbnail imagemeciuri. Este foarte important, după ce se antrenează în timpul săptămânii, la finalul săptămânii să joace meciuri de baschet. Am schimbat și maieurile de joc. Sperăm să avem cât mai mulți copii care să vină să se înscrie și bineînțeles, continuăm cu cei pe care îi avem”, a menționat Gheorghe Mureșan.

Marele sportiv român a subliniat că este foarte important că primăria și Consiliul local doresc să îi ajute pe copii să intre într-un program sportiv. ”Că este un program de baschet, acest lucru este foarte bine”, a mai spus Big Ghiță.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh