28
Joi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Thumbnail image”Succesul primei ediții naționale Ghiță Mureșan Summer Camp Tour 2011, interesul arătat de copiii iubitori ai baschetului din Romania, de mass media și nu în ultimul rând datorită sprijinului anunțat de partenerii și sponsorii noștri, am hotărât să repetăm întâlnirea cu micii baschetbaliști. Asociația Ghiță Mureșan organizatorul turneului național 2012 vă invită să participați la GMSCT 2012 în perioada 2-25 august.”

Așa îi invită Ghiță Mureșan pe copii români să participe la turneul școlii sale de baschet prin țară. Antrenorii care lucrează cu micuții turdeni la Școala de baschet ”Ghiță Mureșan”, dar și cei care activează la Cluj-Napoca și Huedin, îl însoțesc începând de vineri 2 august 2012, pe marele baschetbalist, în turneul său de popularizare a acestui sport în România.

Itinerarul și perioadele sunt următoarele: Constanța 2-5 august, București 7-10 august, Brașov 12-15 august, Timișoara 17-20 august, Cluj 22-25 august. Ghiță Mureșan va fi din nou în mijlocul copiilor și va duce mai departe alături de staff-ul tehnic programul “Educație prin sport – Programe de baschet pentru copii” înțelegând astfel să întoarcă comunității și copiilor din țara lui ceea ce el a primit de la viață – jocul de Thumbnail imagebaschet. Înscrierile se fac gratuit pe site-ul www.ghitamuresan.ro, pe două categorii de vârstă 9-11 respectiv 12-14 ani. Nu există selecție, primii copii care se înscriu și vor completa cele 60 de locuri pentru fiecare categorie de vârstă în fiecare oraș vor fi admiși. Tot pe site-ul său de internet vor fi postate mai multe detalii despre locații, ore de începere a programelor de baschet etc. Înscrierile sunt deschise.

Iată și locațiile și orarul ”Ghiță Mureșan Summer Camp Tour 2012”: Constanța, Centrul Comercial Maritimo Shopping Center, București,  Centrul Comercial AFI Palace Cotroceni, Brașov,  Centrul Comercial Carrefour Brașov,Timișoara, Centrul Comercial Iulius Mall, Cluj, Centrul Comercial Polus;

grupa de vârstă 9-11 ani, între orele 9-12, grupa de vârstă 12-14 ani între orele 14-17.

În încheiere, iată ce spune Ghiță Mureșan ori de câte ori se întâlnește cu copii, cuvinte puse pe frontispiciul site-ului său, sub titlul ”Baschetul este cel mai frumos sport”: „Numele meu este Ghiţă Mureşan şi vreau să le ofer copiilor un dar la care eu nu am avut acces la vârsta lor: jocul de baschet. Prin acţiunile pe care le întreprind în România: "Summer Camp Tour", "Programe de baschet - Liga Ghiță Mureșan" le ofer celor mici această bucurie. Valorile în care cred sunt: familia, şcoala şi educaţia prin sport făcută copiilor în școli după orele de clasă. Şcoala este
Thumbnail imageprioritară. Vreau să-i facem pe copii să îndrăgească mișcarea, să-i ducem în sălile de sport şi să nu-i lăsăm nesupravegheați”, spune marele sportiv român.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh