19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

raport-handbal-potaissaDacă FC Seso Câmpia Turzii nu a avut cu ce performanțe sportive să se laude, ACS Potaissa Turda, în schimb a avut din plin ce prezenta în fața Consiliului local Turda, principalul finanțator al activității acestei asociații sportive.

ACS Potaissa, care activează în Liga Națională de handbal cu o echipă de seniori și cinci grupe de juniori a prezentat raportul referitor la perioada 1 ianuarie -30 septembrie 2012. Echipa de seniori a început în 1 iulie 2012, Campionatul Național de handbal masculin în Liga Națională, ediția 2012-2013, din postura de echipă nou promovată în elita handbalului românesc. S-a marcat, în acel moment, prima participare la acest nivel din istoria handbalului, calificarea în elita handbalului românesc venind după un parcurs fără înfrângere în seria regională a Diviziei A.

După clasarea pe locul 8 în clasamentul ligii Naționale, obținută în urma unor victorii prestigioase la echipe mult mai titrate cum ar fi Steaua București, Dinamo București, Politehnica Timișoara sau Universitatea Cluj, a urmat calificarea în Cupa României unde ACS Potaissa Turda a jucat sferturi de finală, fiind eliminată de campioana României din ultimii 6 ani, HCM Constanța.

Trecând peste performanțele de la echipele de juniori care pregătesc viitorul echipei, să spunem că ACS Potaissa Turda ocupă în prezent locul doi în cadrul Ligii Naționale de Handbal Masculin, după patru victorii și o singură înfrângere(la un gol diferență la vicecampioana țării, HC Dedeman Bacău). În plus, Flavius Câmpan, jucătorul formației turdene a fost convocat, în premieră, la echipa națională de seniori.

Situația financiară a ACS Potaissa arată că pentru perioada ianuarie-decembrie 2012 a fost alocat un buget de 2 milioane de lei de către Consiliul local Turda, plus 240 de mii de lei rămași ca restanță din anul trecut. În plus, Consiliul județean Cluj a alocat echipei turdene 20 de mii de lei iar alte persoane juridice și fizice au contribuit cu 110 mii de lei la buna desfășurare a activității handbalistice. Președintele AFC Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac, susține că toate aceste sume au fost utilizate pentru activitatea handbalistică. El mai arată că pentru perioada rămasă din acest an ar mai fi necesară suma de 513 mii de lei pentru buna desfășurare a activității sportive, în condițiile în care, din bugetul alocat ar mai fi de încasat 520 de mii de lei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh