24
Mie, Apr
6 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

lucian-nemes-viceJoi, 26 iunie 2014, Lucian Nemeș s-a prezentat la serviciu după ce ieri a primit o înștiințare oficială că ocupă, din nou, scaunul de viceprimar. Schimbarea a fost produsă ca urmare a faptului că prefectul Ioan Gheorghe Vușcan a atacat nu mai puțin de patru Hotărâri ale Consiliului Local Turda, cele cu numărul  276 și 277 din 11 decembrie 2013 și, respectiv, cele cu nr. 5 și 6 din 31 ianuarie 2014, fapt care a suspendat aplicarea acestora. Rezultatul: Varo Lucian redevine doar consilier local, iar Lucian Nemeș se întoarce în postul secund din Primăria Turda.

Prin Hotărârea Consiliului Local Turda nr. 5 și 6 din 31 Ianuarie 2014, aleșii locali au refuzat să dea curs solicitării făcute prin procedura prealabilă de a anula HCL 276 și, respectiv, 277 prin care viceprimarul Lucian Nemeș a fost schimbat din funcție fiind înlocuit cu Lucian Varo. Astfel că prefectul a decis să atace hotărârile amintite la instanța de contencios administrativ, ceea ce îl readuce pe Nemeș la primărie.

Contactat telefonic, viceprimarul Lucian Nemeș, ne-a declarat că este încântat să se afle din nou, la muncă, la primărie. ”Sunt plin de optimism și sunt hotărât să pun umărul la aplanarea disputelor din Consiliul local și să creăm o atmosferă propice pentru lucru, pentru punerea în aplicare a cât mai multor proiecte care să vină în beneficiul cetățenilor. Cu domnul primar încă nu am vorbit, întrucât nu era la serviciu când am venit eu. Sunt dispus să muncesc”, ne-a mărturisit viceprimarul turdean Lucian Nemeș.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh