20
Sam, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageDomnule Lucian Nemeş, atitudinea dumneavoastră beligerantă denotă slăbiciune şi scoate în evidenţă faptul că fie atribuţiile funcţiei (http://www.primariaturda.ro/_stiri/2013/dispozitie_primar_29.04.2013.pdf) în care aţi fost investit vă depăşesc, fie sunteţi marioneta cuiva. De la data depunerii jurământului, principala preocupare a fost de a vă crea o falsă imagine de justiţiar care este în totală contradicţie cu acţiunile dumneavoastră.

Corectitudinea şi respectul faţă de cetăţean ar fi trebuit să vă caracterizeze şi când v-aţi numit propriul tată ca director la SC Salina Turda SA, care din punctul meu de vedere este un mare deficit în funcţionarea acestei societăţi. Sper să nu am dreptate cu privire la viitorul acestui obiectiv!

Nu mi-am dorit să se ajungă aici, dar mi-aţi forţat mâna prin gesturile dumneavoastră publice. Fac apel la toate formaţiunile politice să îşi reconsidere poziţia faţă de acţiunile viceprimarului sau să îşi asume responsabilitatea numirii lui, devenind astfel parte a multiplelor greşeli pe care domnul viceprimar, Lucian Nemeş, le-a făcut atât din poziţia de ales local şi membru al executivului, cât şi în calitate de politician.

În politică, eşti remarcat şi apreciat după realizări, iar eu m-am bucurat de suportul a peste 10 mii de turdeni, de aceea, vă atenţionez încă o dată, că nu faceţi altceva decât să ofensaţi cetăţenii municipiului prin aceste „iniţiative” mediatice. Persistaţi în a vă înfăţişa turdenilor ca un justiţiar care nu face altceva decât să respecte legislaţia. Din păcate pentru dumneavoastră, favoritismele făcute sunt publice putând fi consultate pe site-ul Primăriei, www.primariaturda.ro, cetăţenii putând consulta Hotărârile Consiliului Local prin care s-au făcut numirile în CA şi la conducerea societăţilor subordonate Consiliului Local, precum şi alte acte administrative care nu vă fac onoare. Astfel, turdenii pot trece prin propriul filtru, „informaţia” pe care dumneavoastră o transmiteţi cu atâta insistenţă.

Atacaţi, în mod special, organizarea evenimentului Caravana Distracţiei ”Golden Brau”. După cum am mai spus, singura noastră dorinţă a fost aceea de a crea turdenilor o alternativă de petrecere a timpului liber şi după cum ni s-a confirmat, spectacolele şi concursurile propuse de organizatori au fost bine primite. Îi asigur, încă o dată, pe concetăţeni că nu a existat nici o intenţie ascunsă sau decizie lipsită de transparenţă, indiferent de ceea de insinuează domnul Lucian Nemeş. Constat cu regret că pentru unii este mult mai simplu să dea impresia că muncesc şi că activitatea desfăşurată este spre binele comunităţii decât să se implice şi să participe activ la luarea deciziilor. Este mult mai uşor, domnule viceprimar să beneficiaţi de avantajele funcţiei, ascunzându-vă lipsa de activitate prin atacuri repetate la adresa celor care muncesc şi care au ca obiectiv principal bunul mers al acestei comunităţi. Până în ultimul moment aţi încercat să manipulaţi şi să influenţaţi negativ Consiliul Local pentru un simplu parteneriat de găzduire a unui eveniment, dar chiar şi aşa, consilierii PPDD au dat vot favorabil proiectului nostru.

De asemenea, am observat cu stupoare că vă implicaţi în promovarea Salinei Turda, este regretabil că puteţi fi atât de fals în acţiunile dumneavoastră. Nu aveţi nici o legătură cu acest obiectiv, doar de rudenie cu cei din conducerea Consiliului de Administraţie şi din conducerea executivă.

Consider aceste ieşiri mediatice ca simplă şi tristă campanie de imagine, fără substanţă şi în totală contradicţie cu activitatea desfăşurată în acest an de mandat, de când aţi fost numit în funcţie. Totuşi pentru a nu lăsa loc de interpetare, vă cer public să faceţi dovada tuturor atacurilor repetate la adresa mea şi a instituţiei pe care o reprezint.

Vă cer să prezentaţi turdenilor raportul de activitate de la investire până în prezent pentru a discuta pe fapte şi nu pe insinuări.

În calitate de reprezentant al PPDD, ca susţinător fervent al celor cu probleme materiale şi sociale, vă cer să faceţi publice retribuţiile membrilor PPDD desemnaţi în Consiliile de Administraţie ale regiilor şi societăţilor subordonate Consiliului Local şi care sunt sumele obţinute de familia Nemeş prin aceste „asocieri”, poate în acest fel cei care vă susţin cu atâta ardoare realizează falsitatea acţiunilor dumneavoastră.

Consider închis acest subiect şi nu voi mai răspunde nici unor acuzaţii sau insinuări la adresa persoanei mele, a instituţiei pe care o reprezint sau a membrilor executivului care nu fac altceva decât să repecte legislaţia şi comunitatea din care fac parte.

 

Tudor Ștefănie,

primar al municipiului Turda

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh