27
Sam, Apr
1 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

prima-radu-hanga-1În urma discuțiilor din ultima ședință ordinară a Consiliului Local Câmpia Turzii, primarul Radu Ioan Hanga a solicitat subordonaților să găsească soluții pentru ca voința consilierilor să fie pusă în practică. Gestul este cu atât mai apreciabil cu cât cei care au făcut propunerile în ultima ședință au fost consilierii PD-L, prin vocea liderului Cristian Haiduc, iar amendamentul acestora a fost respins de plenul Consiliului Local, PD-L-iștii fiind izolați în actuala conjunctură a legislativului local.

Primarul Radu Ioan Hanga a spus, în plenul Consiliului Local: ”În cadrul ultimei ședințe au fost discuții destul de înflăcărate referitor la cele două posturi din aparatul propriu. Și atunci v-am promis, că în cel mai scurt timp, cu maximă viteză, vom reconstitui situația, în faza inițială socotind-o ca nefiind una majoră. Dar, dacă consiliul a solicitat treaba asta, am hotărât că o rezolvăm și, ca atare, doamna Tiut a obținut aprobarea Asociației Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), organigrama a fost avizată cu cele două posturi așa cum ați cerut. Vă propunem să aprobați organigrama redactată conform solicitării dvs.”, le-a spus aleșilor locali primarul Radu Ioan Hanga.

Chiar dacă liderul PD-L-ist, Cristian Haiduc, nu a participat la ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpia Turzii, gestul de fair play făcut de șeful administrației executive locale rămâne ca unul de ”așa da”, care dovedește faptul că primarul din Câmpia Turzii este mai degrabă administrator decât politician.

Cu toate acestea, discuții au apărut din nou. PP DD-istul Puiu Tot a evidențiat anumite greșeli de redactare și a atras atenția că, după aprobarea proiectului de hotărâre, ar putea exista două organigrame a Primăriei Câmpia Turzii în același timp. El a solicitat introducerea unui articol prin care să se revoce vechea HCL referitoare la organigramă, cea din 25 iulie 2013.

Viceprimarul Dorin Lojigan a susținut că nu este necesar, la adoptarea noii organigrame cea veche devenind caducă. Disputa dintre avocații Puiu Tot și Dorin Lojigan a fost încheiată de inginerul Radu Ioan Hanga care a propus un nou text, mulțumind pe toată lumea.

Noua organigramă, prezentată în amănunt de noi în numărul precedent al Ziarului 21, a fost adoptată prin votul unanim al celor prezenți.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh