18
Joi, Apr
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Împreună "Am făcut o bucurie cu o jucărie!" , împreună am pus pe chipurile copiilor un zâmbet, împreună am creat o amintire de neuitat, împreună am luminat Crăciunul!
 Generozitatea turdenilor a fost demonstrată incă o dată cu ocazia sărbătorilor și copiii de la orfelinatul Sfântul Daniel au primit cadourile pe care dumneavoastră, cu atâta drag, le-ați dăruit! Organizația de tineret a partidului Social Democrat a distribuit cozonaci proaspeți, hăinutele și jucăriile pe care dumneavoastră le-ați donat și Moș Crăciun a sosit! 
 Articolele vestimentare și jucăriile care se adresau copiiilor sub 3 ani au fost redirecționate către SPAS Turda pentru a fi dăruite familiilor nevoiașe, astfel am creionat și mai multe zâmbete!
 Mulțumim Teatrului Aureliu Manea pentru suport, mulțumim dumneavoastră pentru ajutor și mobilizare și mulțumim pentru încă o dovadă că spiritul civic există în Turda ! 
 
 Crăciun fericit! 
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh