17
Dum, Feb
36 New Articles

Politic
Typography

Îmbrăcat în roșu, cu obrajii rumeni, barbă lungă și o burtică simpatică, cel mai așteptat și iubit moș din lume va coborî în curând pe hornul caselor pentru a răsplăti cu dulciuri și jucării copiii cuminți și ascultători, după cum ne spune tradiția de ani. 

Anul acesta, Moș Crăciun a fost ajutat de Organizația Femeilor Liberale din Câmpia Turzii și a ajuns în prag de sărbătoare în casele unor familii din Câmpia Turzii, a căror situație materială este precară.

Cadourile oferite din toata inima au constat în alimente, dulciuri, jucării și articole de îmbrăcăminte, care au adus zâmbete pe chipurile copiilor și un strop de speranță în ochii părinților, care trudesc din greu pentru a oferi celor mici o viață cât mai lipsită de griji.

Doamnele din OFL Câmpia Turzii au fost susținute în demersul lor de președintele PNL Câmpia Turzii, domnul primar Dorin Lojigan, domnul viceprimar Sabin Ghemeș, consilierul local domnul Ioan Varodi și domnul Antal Adrian, managerul Spitalului Municipal.

“Veselia copiilor la vederea darurilor pentru ei și pentru familiile lor, au făcut ca spiritul și învățămintele acestei sărbători creștine să își găsească și mai mult locul în gândurile și în sufletele noastre, ale celor prezenți. Aceasta întregește mulțumirea și bucuria pe care sărbătoarea Crăciunului acasă, în familie, ne-o oferă” - președinte OFL Câmpia Turzii, Alexandra Șerb.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh