16
Mie, Ian
37 New Articles

Politic
Typography

 

Crăciunul a fost o sărbătoare mai frumoasă pentru unele familii nevoiașe din orașul nostru după ce femeile social-democrate le-au dăruit, ca în fiecare an în această perioadă, cadouri menite să le îndulcească, măcar pentru puțină vreme, viața.

Un grup de femei din cadrul organizației de femei a PSD Turda, în frunte cu președinta acesteia Gianina Matei, au călcat pragul a trei familii pe care le-au sprijinit și anii trecuți, în preajma sărbătorii Nașterii Domnului.

Una dintre femeile care a primit cadourile din mâna social-democratelor a suferit, de la întâlnirea de anul trecut, o complicată intervenție chirurgicală. Aceasta a ținut să le mulțumească acestora, cu sinceritate și lacrimi în ochi, pentru faptul că au ajutat-o la efectuarea operației de extirpare a unei tumori la stomac. Dacă până la intervenția chirurgicală femeia era „țintuită” la pat, în prezent . ea se poate deplasa prin casă și poate să facă lucruri care până atunci îi fuseseră imposibile.

Un alt caz urmărit de social-democrate este cel al unei fetițe de vârstă școlară, care a frecventat grădinița socială de pe lângă Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Vârstnice „Acoperământul Maicii Domnului” Turda. Acum, ea a primit cadouri de Crăciun, inclusiv de la cea care i-a fost educatoare, consilierul local PSD Iulia Sămărtinean. Mama fetiței se mândrește cu diplomele și medaliile câștigate de fetiță în primul său an școlar, obținute de micuță în ciuda necazurilor care s-au abătut asupra familiei sale,  tatăl decedând de curând.

 

 

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh