16
Mie, Ian
39 New Articles

Politic
Typography

PSD Turda pare să f luat sub „aripa” sa Grădinița Socială de pe lângă Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Vârstnice „Acoperământul Maicii Domnului” Turda. În ultimii ani, cu prilejul sărbătorilor, fie că vorbim de cele de iarnă ori de cele pascale, social-democrații turdeni, în frunte cu președintele lor, primarul Cristian Matei, dăruiesc cadouri celor mici de acolo, proveniți, în general, din familii cu venituri reduse.

Unde mai pui că educatoarea copiilor este chiar consilierul local din partea PSD Turda, Iulia Sămărtinean. Copiii se bucură de fiecare dată când își întâmpină vizitatorii, pe care îi răsplătesc pentru generozitatea lor cu minute de încântare provocată de minunatele lor colinde și poezioare.

 

Galerie foto: http://turdainfo.ro/index.php/galerii-foto/167-photos/12663-cadouri-pentru-copiii-de-la-gradinita-sociala-turda

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh