20
Sam, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Așa cum ne-am obișnuit încă de dinainte de alegerile locale, la Câmpia Turzii lupta politică s-a mutat pe rețelele de socializare. Acolo este locul unde, după ce pleacă de la ședințele de consiliu local fiecare își varsă oful după ce se întorc de la ședințele de plen unde nu pot face altceva decât să aibă poziții contrare, să tragă „semnale de alarmă” sau să conteste poziția celor de la putere care își impun, de fiecare dată,  voința prin vot.

Iată mai jos câteva dintre răbufnirile aleșilor din opoziție, culese de prin postările lor de pe Facebook:

 

„Asa un HAOS nu a mai fost niciodata in administratia locala din Campia Turzii: documente superficiale si incomplete, proiecte de hotarare gresite, hotarari de Consiliu Local modificate periodic (modificarea, modificarii modificarii...), "capcane" intinse Consiliului Local, uiti ca propui un proiect in noiembrie (se voteaza), in decembrie vii cu acelasi proiect si certi consilierii locali ca nu-si fac treaba, iar in ianuarie revii cu el si le spui alor tai sa nu-l voteze, nerespectarea regulamentelor... Ni s-a promis o altfel de administratie, avem o altfel de administratie, dar in RAU. Ori nu stiti, ori nu vreti, ori nu puteti!”, arată liderul PSD Câmpia Turzii, consilierul local Gheorghe Iulian Rece.

 

„Suntem pusi in situatii dificile! Ni se intind tot felul de capcane! Nu stiu de ce actuala administratie nu reuseste sa intocmeasca documentele corect, avand in vedere ca edilul sef este de profesie avocat. Eu cred ca este rea intentie, mai ales ca atunci cand este demascat le recomanda doar consilierilor PNL sa voteze cu abtinere proiectele de hotarare”, opinează și consilierul local Monica Uiorean.

 

„Totul plecă de la incompetență si lipsa de viziune a șefilor care conduc astăzi Câmpia Turzii. Singura politică pe care o fac ei... este cea a defectelor. Omenii sunt amenințați, funcționarii sunt apostrofați dacă sunt cumva văzuți cu oponenții puterii actuale. Cetățenii care au curajul să spună lucrurilor pe nume sunt băgați în malaxorul mocirlei de pe platforma PNL Câmpia Turzii- Partidul Facebook, unde actualul primar este administrator si mentor...iar postacii/răspândaci, angajați prin primărie, aruncă cu dejecții orale...”, diagnostichează și consilierul județean Petre Pop situația politico-administrativă de la Câmpia Turzii.

  

„Am participat in calitate de consilier local, la sedinta extraordinara a Consiliului Local Campia Turzii. Ca de obicei, am fost anuntat cu intarziere ( in jurul orei 10.30), iar materialele le-am primit la fel cu intarziere, mai precis la inceputul sedintei. Am sa va prezint cateva aspecte din aceasta sedinta, o sedinta care nu s-a deosebit de celelalte cu nimic, cu vesnica disputa lipsita de fair-play dintre putere si opozitie. (...)

Trist... La fel arata si fantanile arteziene... Mizerie in tot orasul... Nu prea am invatat nimic de la precedesorii nostri care ne-au lasat un oras frumos”, punctează Adrian Mischian, consilier PMP.

 

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh