24
Vi, Mai
41 New Articles

Politic
Typography

Într-un comunicat de presă cu titlul „Demisia slugoilor politici, directori de deconcentrate, care au cauzat dezastrul de la Pata Rât”, președintele Consiliului Județean, Alin Păunel Tișe, îi face cu ou și cu oțet pe cei care conduc Garda de Mediu, Agenția de Mediu, respectiv Apele Române, cerându-le demisia:Abia după șase luni de eforturi considerabile pentru a depăși reaua-voință a unor personaje numite politic, aceștia au decis să nu mai împiedice Consiliul Județean Cluj să acționeze în regim de urgență pentru a stopa fenomenul de poluare de la Pata Rât și pentru a debarasa lacul conform celor stabilite de către expert.

Incompetența și slugărnicia, aplicate cu mult zel și rea-credință, au întreținut un fenomen de nedorit pentru clujeni, în loc să sprijine autoritățile locale.

Nici una dintre cele trei autorități centrale  - Garda de Mediu, Agenția de Mediu, respectiv Apele Române, nu a acționat constructiv și nu a „pus umărul” pentru găsirea și aplicarea soluțiilor optime, în beneficiul clujenilor. Toate aceste instituții au făcut eschive politice și au aplicat doar amenzi, pentru același buget al clujenilor.

Pentru incompetență și slugărnicie, directorii acestor deconcentrate trebuie să-și dea demisia!”, se arată în cea mai nouă „ieșire” semnată „Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe”.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh