23
Ma, Apr
10 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un al doilea comunicat de presă remis redacției noastre în cursul acestei dimineți de către Consiliul Județean Cluj, continuă în aceeași notă, cu jigniri și amenințări din partea președintelui acelui for, Alin Păunel Tișe, la adresa directorului Gărzii de Mediu.

Iată comunicatul intitulat „Solicitare emitere de către Apele Române, în regim de urgență, a acordului pentru realizarea lucrărilor în albia pârâului Zăpodie”, semnat de Consiliul Judeţean Cluj, Serviciul Relaţii Publice: România riscă infringementul din cauza slugoilor politici puși șefi la diferite deconcentrate!

Directorul Gărzii de mediu este un incompetent sinecurist politic care a încălcat legea prin acțiunile sale. Consiliul Județean Cluj va formula plângere penală împotriva sa.

Azi, Consiliul Județean Cluj a solicitat Administrației Naționale „Apele Române” - Direcției Bazinele Someș – Tisa, emiterea în regim de urgență a acordului pentru a se realiza lucrări în albia pârâului Zăpodie, în vederea implementării și conform soluției expertului cu privire la gestionarea situației de la Pata Rât.

Solicităm public aprobarea în regim de urgență, fiind vorba de o situație de urgență, care impune măsuri de urgență.

Consiliul Județean Cluj așteaptă astăzi aprobarea.

Totodată, solicităm Apelor Române să demareze în regim de maximă urgență demersurile de depoluare a pârâului Zăpodie ce a suferit o poluare întinsă pe parcursul a circa 50 de ani”, se arată în comunicatul citat.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh