29
Vi, Mar
18 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Liberalii turdeni au dezvăluit pe pagina lor de Facebook faptul că Radu Cosmin Zoltan, consilier local PMP, a postat pe pagina personală o fotografie cu el și alte două persoane (cel din dreapta fotografiei fiind Popa Romul, patronul SC Turdeana SA Turda), cu steagul folosit de susținătorii autonomiei Ținutului Secuiesc.

Iată ce au scris liberalii despre colegul lor din Consiliul local Turda:

PMP Turda între România Centenară și steagul secuiesc (Székely zászló)!

În timp ce liderii centrali ai PMP, Traian Băsescu și Eugen Tomac, se întrec în declarații naționaliste, la nivel local consilierii PMP fac poze cu steagul secuiesc în fundal! Este și cazul consilierului local PMP Turda Radu Zoltan (cel din stânga) care, într-o poză postată pe pagina sa de Facebook, ne zâmbește de pe terasa unui local de alimentație publică din Vărșag (Székelyvarság), în fundal tronând mândru steagul secuiesc cu luna și soarele (Székely zászló)! Atunci, ne punem întrebarea: România Centenară sau autonomia Țării Secuiești (Székelyföld)?! Ce spuneți, domnule consilier local Radu Zoltan, dar dumneavoastră domnule președinte PMP Turda și consilier local Adrian Nap?!

Ce ne facem nea Traiane și nea Eugene cu pemepiștii din teritoriu, voi cu românismul, iar ei cu steagul secuiesc?! Oare mărul PMP-ist este, uneori, lalea?

sursa foto: pagina de Facebook a lui Radu Cosmin Zoltan”, au consemnat liberalii turdeni.

Când am verificat, fotografia respectivă dispăruse de pe contul personal al alesului local PMP Turda, așa că nu ne rămâne decât să îi credem pe cuvânt pe membrii PNL Turda. 

Persoanele care apar în foto cu steagul secuiesc în spate par a se fi așezat acolo special pentru a se fotografia cu drapelul, întrucât pe masă, în fața lor nu se află nimic din ce au consumat. Zoltan îl ține de după cap pe comeseanul său, toți cei din poză fiind apropiați pentru a se putea cadra poza. Deci postura nu este, evident, întâmplătoare, „mise en scene”-ul fiind premeditat. Destul de urât pentru un ales al Partidului Mișcarea Populară, un partid cu concepții naționaliste românești foarte ferme, după chipul și asemănarea mentorului Traian Băsescu.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh