24
Vi, Mai
41 New Articles

Politic
Typography

Directorul general al CNAIR S.A., Narcis Neaga, a vizitat, vineri, 18.05.2018, în prima săptămână de la preluarea mandatului, șantierele aferente celor patru loturi ale Autostrăzii Sebeș-Turda. 

Loturile 3 și 4 sunt cele mai avansate în ceea ce privește gradul de execuție, urmând ca acestea să fie recepționate în momentul în care îndeplinesc toate condițiile impuse de prevederile contractuale.

Se fac eforturi pentru ca aceste două loturi să fie recepționate în termen cât mai scurt, inclusiv în ceea ce privește  soluționarea problemelor care vizează interpretarea testelor de calitate a lucrărilor.

Decizia privind momentul deschiderii acestor două loturi se va lua la centru, după analiza tuturor documentelor prezentate de experți.

Directorul general al CNAIR SA, Narcis Neaga, a vizitat, joi, 17.05.2018 și șantierul Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva.

 

CNAIR S.A.

 

FOTO: Asociatia Pro Infrastructura

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh