22
Dum, Sep
37 New Articles

Politic
Typography

Contrar afirmațiilor mincinoase ,,Fake-news  PNL Cluj’’, informez cetățenii că am votat PENTRU aprobarea proiectului de lege privind aprobarea obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi - Târgu Mureş (Autostrada Unirii)! 

,,Am votat astăzi PENTRU aprobarea proiectului de lege privind aprobarea obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi - Târgu Mureş (Autostrada Unirii) (PL-x 557/2017)!

Contrar afirmațiilor mincinoase ,,Fake-news PNL Cluj’’, minciuni preluate și promovate în stilul caracteristic de propagandă politică ieftină și de unii lideri PNL sau reprezentanți ,,fake-news presa locală,, din zona Turda-Câmpia Turzii, puteți vedea în link-ul de mai jos dovada clară votului meu de astăzi, un vot PENTRU aprobarea proiectului de lege privind aprobarea obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi - Târgu Mureş (Autostrada Unirii):

http://www.cdep.ro/pls/steno/evot2015.mp?idm=56&cam=2&leg=2016&pag=1&idl=1

Proiectul prevede aprobarea executării obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi - Târgu Mureş, denumită "Autostrada Unirii" ce urmează a fi finanţată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor (minister responsabil pentru coordonarea realizării obiectivului), în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, din credite externe şi din fonduri europene disponibile în cadrul exerciţiului financiar multianual 2014-2020. Termenul de execuţie al obiectivului este de 4 ani de la data intrării în vigoare a propunerii legislative.

 

Biroul de presă

Deputat PSD Cluj, CRISTINA BURCIU

7 noiembrie 2018

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh