26
Vi, Apr
2 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cei doi consilieri ALDE au trecut la PRO ROMÂNIA.  Domnii Bretea Iovian și Crișan Viorel, ambii la al șaptelea mandat de consilier local, amândoi au deținut și funcția de viceprimar al comunei Ploscoș au constituit astăzi,  22 februarie organizația PRO ROMANIA. pro romania ploscos

Bretea Iovian a fost ales Președinte iar Crișan Viorel  prim vicepreședinte.  

Candidatul la funcția de primar al comunei a fost ales Bretea Iovian iar ținta stabilită este de trei consilieri locali.

Cei doi s-au declarat profund nemulțumiți de faptul că au fost uitați de conducerea județeană ALDE și nu au fost susținuți în proiectele pentru comunitate. 

Candidatul Bretea Iovian este un fermier care cultivă peste 300 de hectare, crescător de animale și un muncitor extraordinar care cunoaște toate problemele comunei și vine cu soluții pentru rezolvarea acestora. 

El invită și reprezentanții celorlalte partide să-l susțină pentru funcția de primar.  „Toate partidele pot să-și voteze candidații de pe listele de partid, dar la primărie îi rog să mă susțină pe mine. Votul nostru unit, al celor din comună ne dă forță.  Gândiți-vă ce putem face împreună, nu separați" , a declarat Iovian Bretea. 

Mult succes dragi colegi. Suntem alături de voi și în campanie și după în cei 4 ani de mandat. 

Suntem PRO ROMÂNIA pentru că ținem cu ROMÂNIA! 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh