24
Mie, Apr
6 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

       Dragi elevi, fiecare început de an școlar, deschide ușile unor noi orizonturi ale cunoașterii.   Dincolo de efortul educațional și de munca pe care va trebui să o depuneți pentru obținerea unor rezultate frumoase, școala reprezintă o adevărată mircea irimieoportunitate de evoluție firească în acord cu dorința și curiozitatea dintotdeauna a oamenilor de a explora noi și noi domenii, de a cunoaște, de a cuceri, de a se reinventa în relația cu semenii și cu mediul înconjurător.

     Dacă este privită așa, școala poate însemna pentru fiecare dintre dumneavoastră, șansa unui destin împlinit și a unei vieți trăită în cunoaștere și adevăr. Fiecare pas, fiecare efort, fiecare zi în care veți învăța ceva nou, vor zidi temelia omului nou, a personalității viitoare. Ceea ce faceți astăzi, se va reflecta în ceea ce veți fi mâine!

     Este cunoscut faptul că multe dintre instituțiile turdene care astăzi și-au deschis porțile pentru dumneavoastră, ocupă un loc de frunte în învățământul clujean și național. Prestigiul și notorietatea acestora, rezultatele deosebite obținute la olimpiadele, concursurile și proiectele naționale și internaționale, la examenele de bacalaureat, se datorează cadrelor didactice de excepție care cu profesionalism, dăruire și muncă susținută, au reușit să îndrume elevi pe calea cunoașterii, spre excelență, contribuind astfel la creșterea și perfecționarea calității actului educațional.

    Sunt ferm convins că pe tot parcursul anilor de studiu, veți beneficia de sprijinul unui parteneriat activ părinte-profesor și a unui climat optim, pentru desăvârșirea potențialului creator, pentru dezvoltarea aptitudinilor și abilităților individuale.

   Adresez urările mele de sănătate, putere de muncă, bucurii, satisfacții și realizări tuturor elevilor, cadrelor didactice și auxiliare, părinților și bunicilor!

Mult succes!!!

        Cu stimă și prietenie
          al dumneavoastră
       Mircea Vicențiu Irimie
 PRO ROMANIA TURDA 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh