27
Sam, Iul
3 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Președintele Partidului Republican, filiala Turda, aflat în alianță cu entitatea politică pe care mulți români o cataloghează drept HAUR, și-a dat în petic printr-o postare pe pagina sa de Facebook. O postare mincinoasă și manipulatoare, chiar jignitoare atât pentru unii alegători, cât și pentru unii candidați de la Turda.

„Conform ultimelor sondaje la nivel național AUR se clasează pe primul loc în preferințele românilor”, o minciună crasă câtă vreme Irimie nu atașează vreo dovadă, omițând intenționat să precizeze sursa sondajului și alte informații necesare pentru asigurarea credibilității. De ce ascunde informațiile necesare fostul deputat căruia în 2020 turdenii i-au refuzat un al doilea mandat dar și vreun post la nivel local? Pentru că respectivul sondaj are aceeași valoare ca orice hârtie igienică, mai ales câtă vreme este făcut de o entitate legată instrinsec de partidul lui George Simion, partid pe care îl scoate câștigător în sondaje în care nu folosește metode științifice, valoarea lor fiind, practic nulă. Adică minciună în stare pură, prin care Mircea Irimie, asemenea majorității membrilor din alianța „HAUR” manipulează opinia publică!

Nu mă obosesc să aduc mai multe informații, acest lucru fiind făcut deja de reporterul PressOne Codruța Simina, care a beneficiat de ajutorul tehnic al lui Ovidiu Mihalcea, alături de care a fondat Misreport, primul newsletter din România cu știri despre știrile false. Citiți aici:

https://misreport.substack.com/p/institutul-sondajelor-de-pe-strada

Așa că toate aberațiile postate de Irimie nu îi fac cinste, cum nu iface cinste impunea ca și candidat AUR la Turda a traseistului fost pemepist, Adrian Nap, un personaj politic estrem de slab pregătit, pe care îl rog aici public, dacă vrea să fie primarul turdenilor, să își publice foaia matricolă din liceu: Dacă vrea, sunt de acord să o publice chiar dacă își ascunde rubrica unde este trecută nota la purtare. Chiar dacă această notă a fost scăzută de cele mai multe ori, nu ne interesează asta, ci notele sale la învățătură!

„La Turda lupta electorală pentru funcția de Primar se dă între Adrian Nap, candidatul AUR și actualul Primar” consideră Irimie care mai susține, în postarea sa: „Pe un fond în care intreg orașul este spart iar timpul petrecut în trafic încearcă mult nervii tuturor, pe un fond în care sunt atacate zeci de santiere din care multe abandonate iar riverane nu au acces cu mașina în propriile curți sau ajung acasă prin bălți și noroaie, în condițiile în care nu există maturat și curățenie stradală și nici spații verzi îngrijite, dar cu toate neajunsurile, murdăria, praful, mizeria, blocajele, etc totuși actualul Primar a mărit la maxim taxele și impozitele, turdenii în cea mai mare majoritate vor Schimbarea”. Evident că prin asta certifică, a „n”-a oară, că Nap, pe care îl împinge cu disperare de la spate, nu are alt program pentru turdeni, decât „să-l dăm jos pe Matei”. Eu sunt de acord să îl dăm, dacă Nap ne prezintă o comparație între notele lui și cele ale primarului!

Așa ceva, un om care nu știe vorbi liber în limba maternă fără să siluiască gramatica la tot pasul să își dorească să fie primarul unui oraș ca Turda!... Trebuie că e rupt de realitate și mânat de un ego exacerbat. Cum naiba, într-un oraș cu un Colegiu Național „Mihai Viteazu”, o școală liceală de elită, politicieni ca Adrian Nap, Horea Hudrea (ziaristul politician aflat pe lista PSD, după ce în urmă cu patru ani a candidat independent, nefiind votat nici măcar de vecinii săi)  sau Emil Bara (candidat REPER și mare susținător al tehnicianului veterinar Horea Hudrea, altfel un om de toată isprava) au aceste vise de mărire?! Stimabililor, credeți că Turda este un oraș de proști?

„Peste 70% dintre turdeni nu îl mai vor pe actualul Primar datorită anilor petrecuți în suferință în propriul oraș, datorită lipsei de transparență și consultare publică și datorită faptului că nu sunt primiți în audiențe.  Dar singurul care îl poate învinge pe Despotul care spune că este ,,Stăpânul Turzii" este Adrian Nap. În 9 iunie votam cu toții pe toate cele 5 buletine de vot AUR . ADRIAN NAP - PRIMAR !” mai politizează Irimie postarea sa plină de minciuni și manipulări ceea ce îl apropie foarte mult de Hudrea, un alt campion al acestui mod ieftin de propagare a minciunilor și manipulărilor.

„Dumnezeu sa ne dea gândul cel bun ! Sa salvăm împreună Turda noastră dragă !”, încheie Mircea Irimie, iar noi suntem, cu toții, de acord cu el, 100%. Iar salvarea vine cu continuitatea, de la cel care a făcut ce a promis și chiar mai mult, nu vine din violență, din lipsă de proiecte și viziune sau din critici absurde!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh