27
Sam, Iul
3 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cu mic și mare, opoziția turdeană pregătește pentru voi un spectacol electoral de neuitat ?.

Sunt foarte, foarte buni... la injurii, lozinci, scandal și jigniri. ?

Nimic nu este accidental, dragi turdeni. Trebuie doar să fiți atenți la natura umană. De când există omenirea, cine nu a fost capabil să pună ceva constructiv pe masă, s-a bazat pe scandal și intimidare.

?Este foarte inteligentă mișcarea.
De ce să promiți electoral proiecte? Fiecare promisiune pe care v-o facem ne obligă la sute de ore de documentare pentru a ne asigura că se poate realiza. Un proiect este ceva concret, votantul poate să determine dacă îi este util sau nu, dacă este realizabil, dacă va avea un impact pozitiv...

?Nu-i mai ușor să promiți scandal?
Scandal poți livra la orice oră. Cetățenii vor avea mereu frustrări și nemulțumiri. Noi ne uităm la ele și încercăm să învățăm. Dezvoltăm soluții care să rezolve și să abordeze problemele care nasc aceste frustări. Alții? Alții le exploatează. Alții le alimentează și le canalizează către scandal.
Au soluții să rezolve problemele reale care nasc frustările?
⛔Nu. Nu au nimic în istoricul lor de activitate care să arate că ar fi competenți să gestioneze proiecte largi de infrastructură. Istoricul lor vorbește de la sine: o parte falimentari, o parte șomeri, o parte ”oameni noi” din partide vechi, creștini doar în vorbă și absenți în faptă. Istoricul lor nu-i prea favorizează...
Așa că trebuie să mascheze cu ceva acest istoric și au găsit rețeta: cine urlă mai tare.

?Briliant. Transformă alegerile într-un concurs de scandal și votanții vor uita cine ești. Vor vedea doar că urlii pentru problemele lor și nu vor mai fi atenți că nu ai soluții să le rezolvi.

Ne place opoziția.
Opoziția înseamnă gândire critică, concurs de idei, presiune să performăm și o democrație sănătoasă.

Nu avem asta la Turda.
Suntem foarte conviși că, dincolo de circ și frustrări, alegătorii turdeni pot vedea dincolo de scandal. Credem cu tărie că nu va căștiga în 9 iunie cine urlă mai tare și că veți menține aceste alegeri drept un concurs de idei, vă veți uita la istoricul candidaților și veți vota cea mai competentă persoană să dezvolte Turda.

?Noi credem că faptele îl indică pe Cristian Matei! Nu-i place să urle, nu este un om de scandal, nu se prezintă pe plan electoral decât cu ce a făcut. Își asumă deschis că mai are de lucru, își asumă că Turda poate fi unul dintre cele mai dezvoltate orașe din România și muncește neîncetat în această direcție.

?Turda e un oraș prea frumos să fie câștigat prin scandal.

CMF: 21240015 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh