26
Mie, Iun
4 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Probabil cel mai mincinos dintre candidații turdeni este cel care se dă jurnalist, dar este politician, ceea ce este prima și una dintre cele mai mari minciuni. Dar Horea Hudrea are toate șansele să facă de rușine ambele categorii, și pe ziariști, și pe jurnaliști. Cum se vede în captura făcută chiar de pe pagina sa de Facebook, între atâtea minciuni aruncate în spațiul public a ajuns să nu mai știe nici cum îl cheamă. Să fie Horea, să fie Horia?

Să sperăm, pentru el și ăia 112 de oameni care l-au votat data trecută când a candidat ca independent, că numele său va fi trecut corect pe buletinul de vot, dacă nu, este pasibil de o reclamație din partea adversarilor politici la Biroul Electoral de Circumscripție.

Vă invit să îi citiți pagina, pe mine nu m-a dezamăgit de loc, este la fel de mincinos cum îl cunoaștem toți cei care am lucrat cu el. Minciunile curg în neștire, fiecare postare fiind mai gogonată decât cealaltă. Iar acesta este doar unul dintre motivele pentru care în 2020 nu l-au votat nici vecinii!

„Răzvan Ciortea și PSD Turda au forta necesară să repare dezastrul lăsat de Cristian Matei si PNL. LUPTAm pentru TURDA! Pe 9 iunie schimăm la vot administrața locală din Turda”, este cea mai recentă. Minciună, Ciortea nu are în PSD nici măcar 1% din forța pe care  o are fostul pesedist Cristian Matei. În al doilea rând, PSD nu are nicio forță făr PNL,cucare se află în coaliție, acesta fiind și motivul pentru care, foarte probabil, după alegeri, multora dintre cei aflați acum pe lista de consilieri locali PSD li se va regtrage sprijinul politic. Așadar, rețineți, PSD e la guvernare pe plan național pentru că a fost de acord PNL-ul.  Iar în al treilea rând, primarul Cristian Matei a făcut mai multe pentru Turda și turdeni decât toți ceilalți primari post-decembriști. Asta se vede cu ochiul liber, la tot pasul. Singurele „arme” electorale ale acestor candidați nepricepuți care spun că luptă pentru Turda sunt greșelile unor „Dorei”, cel mai probabil votanți ai PSD, pentru care edilul nu are nici cea mai mică vină. Iar aceștia nu luptă pentru Turda, ci să fure cât mai mult din voturile lui Matei, pentru a pune mâna pe un oscior. Motiv pentru care îl voi numi, în continuare, pe Ciortea, „Ciosvârtea”. Asta pentru că, în timp ce pentru Turda nu a făcut absolut nimic din funcția de subprefect, cum nu o să facă nici în continuare, soția sa a fost angajată, bineînțeles, prin „concurs” într-un post călduț și bine plătit la APIA. Așa, din senin, din secreatara unei școli din Turda acolo, la „bănuți”. Știți faza din filmele clasice comuniste: „– Ce vă recomandă?”. Răspuns: „Vocea și talentul!”

Postarea anterioară este în același ton: „Partidul Social Democrat este singurul partid care are acces la resursele Guvernului și astfel are forta necesară pentru a salva Turda de dezastrul PNL.

Curaj că suntem multi!” și consider că v-am lămurit că e o minciună. În plus, Ciosvârtea nu are nici know-how-ul, nici echipa cu care să facă perfrmanță. Uitați-vă și voi pe lista sa de candidați. Dacă îl cooptezi pe Hudrea, cu cele 112  voturi ale sale, dintre care a pierdut majoritatea, pentru că „frățiorul” său, Emil Bara, care i-a adus probabil cele mai multe voturi, este acum candidat Reper și va fi votat el de 90 de oameni.... ! E evident că PSD nu are cadre de valoare, dacă Ciosvârtea e în frunte... Dezastrul PNL la Turda, constă, în mandatul primarului Cristian Matei, în: -atragerea unui total de 654 milioane lei, inclusiv fonduri guvernamentale; -proiecte aproape finalizate în valoare de 303 milioane lei; -267 milioane lei obținute prin PNRR în 2023 pentru proiecte de dezvoltare; proiecte finalizate în valoare de 171 milioane lei; - doar în acest an, s-au depus cereri pentru finanțare în valoare de 592 milioane lei!

Așadar, fie și numai din aceste motive, le sugerez celor care vor să voteze cu Turda să meargă pe mâna cui a dovedit că știe ce să facă și cum, singurul care poate aduce „bani din piatră seacă” pentru Turda, un om care a intrat băgat în politic, nu s-a îmbogățit în primărie sau prefectură, ca alții!

////////

Mă opresc aici, nu are rost să acord mai mult timp politicianului jurnalist pe care cei care sunt fraieriți PSD Turda poate că îl vor vota. Trebuie să știți însă că el, la fel ca alt absolvent cu note „excelente” al Liceului Agricol, hAUR-ianul Adrian Nap, a fost vârful de lance al apărării intereselor patronului STP, fostul operator de transport de tristă amintire de la Turda, în detrimentul banului nostru, banului public al turdenilor, în timp ce actualul primar s-a luptat din răsputeri pentru ca banii noștri să nu ajungă pe nedrept în buzunarele aceluia. Cereți-i lui Hori(e)a să vă prezinte facturile emise pe firma sa! Veți avea mari surprize, dar nu o să vă arate nimic, așa cum celălalt pion al STP nu vă va arăta foaia sa matricolă sau carnetul de note! De rușine!

 În plus, dacă ne întreabă cineva pe noi, cei care ne pricepem, apariția lui Horea Hudrea pe lista PSD este dovada că latifundiarul din spatele ăsu „o arde la două capate”, nebazându-se pe un rezultat bun făcut în alegeri de useristul Ciprian Rigman!

///////

PS: Despre minciunile și manipulările lui Horea Hudrea, care din acest punct de vedere se potrivește „mânușă” pesedeului turdean - construit la fel, pe puciuri și furt politic, dar și cu președintele Ciosvârtea sub ochii căruia copiii celor mai săraci dintre turdeni au fost umiliți cu bani aruncați în noroi! - am mai scris, nu o să îmi mai răcesc gura și obosesc degetele. Doar căaceia care votați astfel de candidați, să vă așteptați ca orașul ăsta să involueze grav:

Horea Hudrea, de când e politician, e paranoic sau doar invidios?

 

Horea Hudrea și-a șters prostiile, în urma articolului nostru!

 

Atacurile la adresa primarului Cristian Matei continuă, la nivel josnic

 

Atac la Primăria Turda, că doar vine campania!

 

Politică, manipulări și minciuni, la Turda, în vremea pandemiei

 

Horea Hudrea (se) lovește din nou! Își câștigă, pas cu pas, supranumele de „Minciunică”

 

Primăria Turda: „Referitor la informațiile nerealiste și tendenţioase notate în articolul scris de dl. Horea Hudrea”

 

Mii de lei scăpați printre degete de jurnalistul-politician turdean, bani ceruți/pierduți în instanță!

 

Înregistrare cu primarul Matei, apărută în campania electorală! Atenție la... neatenție!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh