26
Mie, Iun
4 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vă spuneam că o să continuăm materialele noastre informative menite să deschidă ochii alegătorilor turdeni pentru ca aceștia să poată vota liber, în cunoștință de cauză, în favoarea lor și a familiilor lor. Adică să pună ștampila pe cel mai puțin mincinos și manipulator, pe unul care dovedește ce spune și face ce promite.

 

Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie este, la Turda, perioada celor mai mizerabile și penibile manifestări politice din câte mi-au fost dat să văd și nu mi-a scăpat vreuna. Iar principalii vinovați de manifestările suburbane, jignitoare și nedemne de persoane educate sunt „hoarda” hAUR-iană, adusă de peste tot și de nicăieri pentru a crea impresia de forță și unitate, și „gașca” pesedistă, care a reușit să aibă nu doar manifestări mincinoase, patriotarde și violente, ci chiar rasiste și cu umilințe la adresa unor copii care nu au altă vină decât că s-au născut în familii sărace de rromi. Motiv pentru care, ca turdean, le spun, parafrazându-l chiar pe păstorul „hoardei” hAUR-iene care a brăzdat Turda lăsând doar mizerie și scârbă în urma ei, Mircea Irimie, „Să vă fie rușine!”

Să îl aud pe ultrasul George Simion cu manifestări ca „pe ei, pe ei și pe mama lor!” a fost, probabil, cel mai neplăcut moment. Bineînțeles că apoi au șters înregistrarea, dar jignirea mamelor nu este ceva care să uiți sau să apreciezi! După ce i-au agresat verbal și sonor pe toți cei din piață, bieții producători agricoli, mult mai educați și bine crescuți decât liderul hAUR, s-au trezit nevoiți să dea mâna cu un politician ce are nevoie disperată de voturi pentru gașca sa căreia el îi spune oaste iar noi hoardă. Ba chiar pe filmările făcute chiar de haurieni, că mai toți se filmau unii pe alții, într-un mod ridicol, se vede cu Simion se întoarce amenințător după o doamnă care nu l-a băgat în seamă, vădit deranjat de faptul că merituoasa doamnă l-a ignorat total. Ce să mai spunem de hăuliturile lor ce, vrând să imite scandările spartanilor dintr-o producție americană au reușit să scoată niște urlete guturale ce aduc a lătrat! Tot fotbalul, bată-l norocul!

Iar scene de acest gen există pe toate producțiile alea ieftine cu care au umplut rețelele de socializare pe grupurile celor ce vor să pună laba e orașul ăsta.

Dar punctul culminant a fost cel relatat de primarul Cristian Matei într-o întâlnire cu alegătorii: „M-am trezit la poartă cu Gheorghe Simion care mi-a zgâlțâit poarta, că era beat. Iar după 9 iunie îi fac plângere penală pentru că astea nu sunt comportamente de oameni serioși!”

Apropos de hăuliturile haurienilor! Memoria alegătorului o fi scurtă, dar memoria ziaristului este performantă.. Așa că vreau să vă întreb, mai țineți minte cum tot din patru în patru ani, tot alt și alt partid, că s-a numit fâsPP DD, fâsPMP sau acum, fîsAUR (să punem î-ul rusesc, să nu se super domnul Simion), au adunat în Parcul Teilor oamenii și s-au proclamat învingători? La final au scos trei-patru consilieri, cam cât ar scoate ungurii și romii dacă s-ar forța un pic! Așa va fi și acum, partidele de genul ăsta atrăgând, de fiecare dată electoratul nehotărât și nestatornic, doar că de data asta îl împart cu USR și alții.

Despre minciunile și dezinformările celui care l-a „scos din joben” pe Nap, Mircea Irimie, președintele filialei județene a Partidului Republican, am mai scris și o să o mai facem, pentru că cei care îi cunosc manifestările, cel puțin în campaniile electorale, știu că pentru el aceste abureli sunt un modus operandi fără de care nu știe cum să atragă voturi. Dovadă rezultatele din 2020, când a obținut 657 de voturi față de Cristian Matei, care a primit 7794 de voturi. Și atunci Irimie a încercat calea unui partid de nișă, ca și acum, Pro România, el trecând prin cel puțin 6-7 partide, din tot spectrul politic, acum ajungând în cel mai extremist dintre ele, în opinia specialiștilor. Asta de-a lungul carierei sale politice care include un singur mandat de deputat, obținut norocos chiar dacă nu a avut cele mai multe voturi în circumscripție. Așa că turdenii i-au transmis încă de acum 2024 că nu îl vor așa că l-a cooptat pe alt traseist, Adrian Nap, care după ce în primul mandat de consilier local vota în Consiliul local alături de partidul primarului Matei (asta pentru că fratele său și alți apropiați au fost angajați la Administrarea Patrimoniului Imobiliar sau a avut alte beneficii), în cel de-al doilea mandat, pierzând avantajele, s-a situat împotriva lui Matei. Când era reprezentantul Consiliului local în conducerea clubului de handbal, vota pro, iar în ultimul mandat, când nu a mai fost propulsat în nicio funcție de majoritatea condusă de actualul primar, s-a opus sau abținut.  Iar principala sa atitudine în consiliul local a fost pro STP, fostul operator de transport public local, interesându-se de datoriile Municipiului Turda către acea firmă privată așa încât a fost numit de cel care s-a luptat pentru banii turdenilor, primarul Matei, „avocatul STP în Consiliul local”, sintagmă deloc departe de adevăr!

Revenind la Mircea Irimie și afirmațiile sale pe care nu le mai crede nimeni în Turda  - citiți și Minciuni și manipulare grosolană din partea haurianului republican Mircea Irimie – nu mai departe de o zi două în urmă a recidivat, chiar el prezentând dovada că minte!

„Cotele de pariuri îl arată pe Adrian Nap cu cele mai mari șanse să câștige Primăria Turda”, inventează Mircea Irimie și postează un tabel luat de el doar el știe de unde, prin care își dă singur cu „cu stângul în dreptul” pentru că, ce să vezi, în tabelul respectiv cel cotat cu prima șansă la câștigarea Primăriei Turda, și încă la mare distanță, este Matei Cristian (sic!).

Dealtfel, cum am mai arătat și în alte articole, Mircea Irimie are acest obicei de a minți în favoarea sa. De aceea spune tuturor, fără să aibă nicio dovadă, că sondajele făcute de pesedistul clujean Dâncu (alt manipulator de clasă cu succes în rândul fraierilor) îl situează pe un loc excelent în preferințele alegătorilor. Așa spunea și în 2020 când a luat bătaie la „fundul gol” și putea învăța, deși nu a făcut-o, ce înseamnă să candidezi pe lista unui partid de nișă.  El anunță de fiecare dată că el și ai săi vor câștiga alegerile pentru ca, de fiecare dată, fără excepție, să o „ia pe coajă”.

Ce minte acum? De fapt nu doar că minte, dar de-a dreptul bate câmpii: ”Cei peste 70% dintre turdeni, care nu îl mai vor pe actualul Primar și doresc o schimbare radicală în Turda își vor direcționa votul spre Adrian Nap indiferent de Partidul cu care vor vota.”, este enunțul care te face să te ții de burtă de râs. Pardon, rîs, scuze dnul Simion!

 Bine că nu mai este mult din campania electorală!

/////////////////////////////////

Când mințea Irimie: În 2020 când îl lăuda pe actualul primar, sau acum când îl denigrează? Iată ce spunea atunci, citiți materialul: 

Mircea Irimie cere candidaților să vorbească prin fapte: „În afară de actualul primar și de mine, niciun candidat nu a făcut ceva pentru Turda!

Și dacă tot vreți să fiți bine informați, parcurgeți și articolele următoare: 

Minciuni și manipulare grosolană din partea haurianului republican Mircea Irimie

 

Deputatul Mircea Irimie a trecut la PC: ”Trădătorule”, îi strigă foștii colegi din PD-L

 

Mircea Irimie, la fuziunea ALDE-PRO ROMÂNIA: „Tăriceanu este un om fără onoare și un mincinos”

 

ALDE Turda a ales să meargă alături de PSD și Cristian Matei. Irimie îi răspunde lui Ștefănie

 

 Ignorați de Irimie, ce tragedie!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh