26
Mie, Iun
4 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul Cristian Matei, candidat pentru un nou mandat din partea Partidului Național Liberal, a votat în jurul orei 10 la secția de votare de la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna”, însoțit de soția sa și echipa de consilieri locali și județeni pe care PNL o  propune alegătorilor turdeni.

La final, primarul Cristian Matei a transmis turdenilor un mesaj: „În primul rând vreau să mulțumesc tuturor turdenilor pentru sprijinul permanent pe care ni l-au acordat, pentru răbdarea pe care au avut-o, în încercările noastre investiționale care, multe dintre ele, au fost realizate iar o altă parte se realizează pas cu pas, devenind realitate. De asemenea, tot turdenilor vreau să le spun că au fost permanent cu noi și au înțeles demersurile administrației locale pentru ca municipiul Turda să devină un oraș model și uite că am trecut cu brio peste aceste încercări. Militez pentru continuitate datorită faptului că prin proiectele pe care le-am implementat am adus o mare plus valoare municipiului Turda și o reală satisfacție pentru toți locuitorii municipiului. De aceea, fiecare voce trebuie să se audă acum, în ziua votului, pentru ca aceste voci, să legitimeze pentru viitor, începând de mâine, ce va fi în municipiul Turda. Îi invit și îi îndemn pe toți turdenii să vină la vot, este obligatoriu, pentru că viitorul municipiului Turda stă în mâinile dumneavoastră! Trebuie să veniți să votați, pentru că dumneavoastră veți alege. Încă o dată, vă mulțumesc tuturor pentru toată răbdarea pe care ați avut-o și vă mulțumesc și să veniți la vot!”

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh