21
Sam, Sep
6 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Multă lume a comparat promisiunile aberante, dar care nu îl costă nimic, din planul Simion cu sistemul piramidal al lui Stoica. Nu știu  dacă e așa, dar e clar că principiul este același. Prostia trebuie să prindă un anumit număr de oameni, unii vor profita, alții vor cădea de sus. Specialiștii în economie sunt cu toții de acord că toate calculele prezentate de Simion sunt  aberații, minciuni crase, cu toții fiind de acord că în marile orașe nu este posibil să un apartament de 50mp cu 50.000 de euro.

Dincolo de calcule, toată construcția este o utopie. Citiți aici propunerea „șerpească” a lui Simion: https://planulsimion.ro/semneaza.html

Propunerile sunt ticluite atât de șiret într-un limbaj limitat, destinat să îmbrobodească oamenii creduli, cu mai puține cunoștințe juridice și și mai puțină atracție spre matematică și calcule simple. Asta pentru că aceia dintre români, care au elementare cunoștințe administrative, știu din capul locului că Planul Simion nu are nicio treabă cu legea, cu realitatea și cu o cât de mică șansă de reușită.

De fapt cei care i l-au pus pe tavă nici o clipă nu au dorit să ofere o soluție celor care ar semna „contractul” cu Simion, ei știu foarte bine că nu aceea e o posibilă rezolvare a nevoii de locuințe pentru cetățeni, și au dorit să atragă cât mai mulți dintre nehotărâți, dintre nemulțumiți, spre Plasa lui Simion. Simion știe că românii au luat plasă cu PSD și s-a gândit, pe rusește: „What the hell, I can do it too!”

Dar, dacă nu mă credeți pe mine, citiți ce spune un judecător din România, citat de Epoch Time: "Contractul de înscriere în Planul Simion pe care l-am analizat conţine multiple erori juridice menită să înşele românii naivi şi necunoscători ai unor aspecte banale de legislaţie.

În primul rând, se colectează fără drept date personale: nume, CNP, nr. telefon se adună de către o persoană fizică care nu are nicio împuternicire în acest sens, dar invocă o funcţie publică pe care ar putea-o ocupa în viitor.

În al doilea rând, chiar dacă va fi ales Preşedinte al României, el nu va putea pune în aplicare un astfel de contract/plan. Alocarea terenurilor pentru construcţia de locuinţe, ridicarea imobilelor respective, repartizarea lor, creditarea acestora nu sunt atribuţii nici ale Preşedintelui, nici măcar ale Parlamentului sau Guvernului, ci ale administraţiei publice locale şi ele se acordă pentru implementare unor entităţi private şi numai prin proceduri legale.

În al treilea rând, neîndeplinirea contractului nu este sancţionată în niciun fel. Faptul că respectivul îşi va da demisia din funcţia de preşedinte nu înseamnă că cei care au contractat vor fi despăgubiţi.

Dacă naşte atâtea aşteptări şi este convins pe promisiunile sale, atunci să se angajeze, sub semnătură originală dată fiecărui doritor, că dacă nu face ce promite va plăti o sumă de bani fiecărei persoane care crede astfel de promisiuni.

În concluzie, acest document nu are nicio valoare legală, pentru că se încheie cu o persoană fizică care nu are dreptul şi nici măcar dacă va fi ales Preşedinte al statului nu va avea dreptul să facă ceea ce scrie în 'contract'", explică judecătorul citat de Epoch Time în articolul pe care îl puteți citi aici, în întregime:

https://epochtimes-romania.com/news/ce-spune-unul-din-cei-mai-cunoscuti-judecatori-despre-contractul-prin-care-george-simion-promite-case-de-35-000-de-euro---358329?fbclid=IwY2xjawEgo2JleHRuA2FlbQIxMAABHQIFEhiaMuz2kBBdjAmNaZWk1nC9OfY6BtvQl_LiR6h7Ua6HuBrmAL1ogA_aem_V08KpXGr0BJ7YzcnZljLCg

.........

Fragment dintr-un articol pe care îl poți citi integral aici: https://turdainfo.ro/index.php/mai-multe/ancheta/26185-simion-promite-orice-pentru-a-fi-votat-alesii-aur-de-la-turda-au-apartamente-dar-mai-vor-au-credite-si-vor-sa-preluam-noi-achitarea-dobanzii 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh