02
Joi, Mai
2 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Stimați membri ai grupului T9,

Mă chestionați și îmi puneți diferite întrebări.  Dar din partea cui vin aceste întrebări?  Dumneavoastră nu sunteți reprezentanți ai societății civile, nu sunteți o instituție și  nu sunteți un partid politic, nu aveți o platformă, o ideologie sau un program politic adresat cuiva sau pentru ceva .

Dumneavoastră sunteți un grup de oameni înstăriți cu funcții sau poziții foarte bune care aveți un interes propriu și care jucați o scenetă  în care păreți interesați de neajunsurile Turzii atacând și denigrând candidații la funcția de Primar al Municipiului Turda .

Mă luați la rost privind demersurile pe care eu le-am făcut pentru asigurarea finanțării modernizării spitalului turdean. Nu sunteți îndreptățiți să mă chestionați iar eu nu sunt obligat să vă  răspund decât dacă depuneți o solicitare scrisă la Biroul Parlamentar pe care bineînțeles o puteți face publică și răspunsul de asemenea. Dar din respect și politețe vă răspund dumneavoastră și tuturor cetățenilor Turzii.

În nenumărate conferințe și comunicate de presă am prezentat demersurile mele prin documente de solicitare și de asemenea prin documente de alocare financiară din partea Ministerului mircea-irimie-iunie-2015Sănătății cu numere de înregistrare și cu dată certă. Astfel în anul 2015 am adus spitalului turdean suma de 4,5 milioane lei, în anul 2013 suma de 2 milioane lei iar pentru anul 2016 am făcut un demers pentru suma de 7 milioane lei din care deja sunt la dispoziția spitalului suma de 4,5 milioane lei iar diferența de 2,5 milioane urmând a fi atribuită la rectificarea bugetară.

Pentru sumele anterioare am prezentat documente în conferințe de presa și le puteți găsi căutând în istoricul știrilor mass-media locala. Iar pentru demersul anului 2016 vă prezint scanate documentele de solicitare și atribuire. De asemenea am salvate toate mail-urile pe care le-am primit în corespondența purtată cu managerii spitalului, doamna Antonica Bica și domnul Vasile Grumaz.

Stimați domni, am făcut cu respect aceste precizări pentru că dumneavoastră ați pus în mod ironic în ghilimele demersurile mele. Nu sunt un om fals și nu mint niciodată.  În ceea ce ne privește, suntem doar foarte diferiți.  Eu m-am zbătut în permanență pentru orice solicitare din partea conducerii spitalului și am sa o fac în continuare pentru că înțeleg importanța și rolul vital pe care îl are în municipiul Turda.  În timp ce dumneavoastră ați fost primiți cu încredere o zi în curtea spitalului pentru o mică intervenție, urmând apoi nenumărate atacuri față de conducerea și colectivul spitalului din partea dumneavoastră.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh