06
Mie, Dec
11 New Articles

Politic
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Vernisaj și lansare de carte la Partidul Poporului Dan Diaconescu Turda, vineri, 25 mai 2012, de la ora 17. Evenimentul a cuprins vernisajul  unei expoziții de pictură a artistului plastic Aurel Chiorean. Conform informațiilor furnizate de Lucian Nemeș, președintele turdean al PP DD, Aurel Chiorean a studiat istoria artelor la liceu. În 2007 a avut o expoziție intitulată ”Armonii de toamnă” împreună cu colegul său Nicolae Mateșan.  În 2011 a participat la un concurs internațional de pictura virtuală găzduit de orașul Lecce (Italia) unde a primit cele mai multe voturi din

partea publicului și a obținut în final locul 5 dintr-un număr de 200 de pictori participanți, împreună cu pictorița argentiniană Nicky Chiarello.

 

Tot președintele PP DD Turda a fost cel care ne-a spus că Aurel Chiorean este creatorul a câtorva sute de poezii dar a scris și peste 2000 de poezii. Este membru al unor asociații culturale din țară și din străinătate. ”El a venit alături de noi încă de la începutul partidului, din luna februarie.

matei470x150

În momentul în care l-am abordat pe această temă, domnul Chiorean a fost plăcut surprins și și-a dat concursul să fie alături de noi” a mai spus Nemeș.

Thumbnail imageZeci de persoane au acceptat invitația PP DD Turda de a vizita expoziția actuală a lui Aurel Chiorean care se intitulează ”Să cerem frunzelor de dor”, exact ca și placheta de versuri pe care a lansat-o cu aceeași ocazie. A vorbit despre volum Virgil Deceanu iar apoi cei prezenți au putut auzi câteva dintre poezii în lectura actrițelor Doina Șoproni și Mihaela Deceanu.

Expoziția este deschisă în aceste zile pe strada Casanilor nr. 8, la sediul Partidului Poporului Dan Diaconescu Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh