28
Ma, Mar
21 New Articles

Politic
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Avram Gal a beneficiat de un ajutor nesperat în campania electorală. Vandali nepricepuți în ale politicii, mânați de o ură specifică dobitoacelor, i-au mânjit panoul electoral pe care Avram Gal, candidatul Partidului Conservator pentru funcția de primar, l-a montat în apropierea Cofetăriei ”Dana” din Câmpia Turzii, plătind sume mari de bani pentru închirierea acelui panou de afișaj. Cazul este similar cu cel în care un cetățean simplu își văruiește casa pentru a fi frumoasă și curată iar un vecin invidios vine și aruncă un bidon cu vopsea împroșcând munca omului cu o murdărie venită parcă din sufletul său.

Ce nu a înțeles omul mic de caracter care i-a murdărit lui Avram Gal Panoul din centrul orașului Câmpia Turzii este că i-a făcut un serviciu imens. Un serviciu atât de mare încât eu, cunoscându-l pe Avram Gal drept un om extrem de descurcăreț și abil, nu exclud posibilitatea ca el însușii să fi ordonat o astfel de murdărire a panoului.

matei470x150

Oricare ar fi adevărul, oamenii care trec pe lângă acel panou simpatizează automat cu Avram Gal care a fost mânjit și atacat de adversarii săi,
așa cum văd ei cu proprii ochi, un panou pe care s-a aruncat un bidon de vopsea maro. Iar cei care se pretează la murdăriri, ruperi de afișe sau alte acțiuni de vandalism ar trebui descoperiți și pedepsiți. Un lucru care va deveni posibil în perioada anilor următori când o multitudine de camere de supraveghere vor fi montata peste tot. Vor fi atât de dese încât dacă îți vei uita șlițul descheiat, secretele tale cele mai intime vor deveni istorie.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh