26
Vi, Apr
2 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Președintele Partidului România Mare Turda a fost acuzat în nenumărate rândul de tot felul de comportamente pe care membrii partidului le consider neconforme cu funcția de președinte al filialei turdene, pe care o ocupă de mulți ani.

Președintele județean al PRM, Gheorghe Funar, a primit nenumărate sesizări în ultima perioadă referitoare la controversatul Doru Anca. Pentru că l-a ținut ” în brațe” întotdeauna, adică i-a ținut partea în fața profesorului Ioan Găină, membru fondator al PRM Turda, a lui Stelian Mărginean sau a lui Gligor Bojan, Funar, Guș și compania au pierdut peste 100 de membri  valoroși, oameni care au plecat din PRM, dezamăgiți de direcția în care se află partidul sub oblăduirea ”mărețului cârmaci”.

Ultima lovitură pe care președintele Doru Anca a primit-o a fost demisia din toate funcțiile a liderului organizației de tineret, ing. Ovidiu Găină, cel care la alegerile din 2008 ocupa poziții fruntașe pe listele de candidați ai PRM dar care acum, asemenea tuturor celor care l-au contrat pe eternul Gică-contra din Consiliul local, nu mai apare pe locuri eligibile. Ovidiu Găină, membru al PRM încă de la începuturile acestui partid la Turda, l-a anunțat printr-o adresă oficială pe președintele organizației județene a PRM, Gheorghe Funar, că se autosuspendă din toate funcțiile deținute în partid: membru al Consiliului județean al PRM , președinte al organizației de tineret a PRM din municipiul Turda și din calitatea de membru de partid, din cauza modului dictatorial în care Doru Anca înțelege să conducă filiala locală.

matei470x150

Trist este, pentru partidul care altădată reușea să aibă trei membri în Consiliul local (și membri valoroși, în persoana profesorului Găină, a lui Doru Anca, un om care ca și consilier local nu poți spune că este inactiv, sau a juristului Stelian Mărginean) este că în ultima perioadă a pierdut foarte mulți membri valoroși, cei care aduceau sute de voturi la momentul alegerilor. Din această cauză, mediul politic turdean se așteaptă ca, la alegerile din 10 iunie, PRM Turda să înregistreze un eșec răsunător, surprinzător doar pentru cei care nu au căscat urechile la timp la avertismentele celor care știu cum se mișcă lucrurile în politica de la nivel local. Voturile celor aflați pe lista electorală și a simpatizanților pe care i-a trimis, pentru niște sume de nimic, în comisiile electorale, sunt insuficiente pentru obținerea unui mandat de consilier local măcar.  Neaccederea în Consiliul local turdean a candidaților PRM Turda ar putea însemna desființarea acestui partid la Turda, cel puțin în forma în care există el acum, mai ales dacă Doru Anca primește și o sentință nefavorabilă de la Înalta Curte de Casație și justiție unde se judecă ultimul recurs al său împotriva sentinței date de Curtea de Apel București care a constatat calitatea (cuvântul este folosit în mod nefericit, în opinia mea, în această frază) de colaborator al Securității.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh