16
Ma, Apr
14 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Partidul Poporului Dan Diaconescu Turda a primit membrul cu numărul anului în care ne aflăm, 2012. Cel care a semnat adeziunea cu acest număr este nimeni altul decât șeful de campanie al acestui partid, Dan Creța.

Acesta a semnat adeziunea în fața celor prezenți la o conferință de presă organizată joi la sediul PP DD Turda. ”Am vrut să facem o închegare a acestei organizații, să facem un adevărat partid al poporului. Prima dată am făcut treabă și după aceea m-am înscris în acest partid, după ce am demonstrat partidului de ce suntem capabili. (…) Nu am mai făcut politică niciodată, nu am fost înscris în nici un partid politic, în ultimii 20 de ani am fost în altă

 parte, la Torino. Am venit acasă și vreau să pun umărul la clădirea societății pe alte valori și principii” a spus Dan Creța la intrarea sa în partid.

 

matei470x150

În aceeași conferință, președintele PP DD Turda, Lucian Nemeș, a mai sintetizat ultima lună de campanie electorală, punctând problemele și ideile promovate de acest partid politic. Principalele probleme identificate de Lucian Nemeș, în cele 29 de zile de campanie electorală pe care Thumbnail imageel a desfășurat-o nu numai la Turda – ca și candidat pentru funcția de primar -  dar și în întreg județul, întrucât este președintele județean al acestei organizații, sunt, conform propriilor declarații: infrastructura, locurile de muncă și condițiile de trai. ”Locurile de muncă sunt cea mai mare problemă a locuitorilor județului Cluj. Noi ne-am propus, atât la nivel local cât și la nivel județean, să oferim teren gratuit tuturor investitorilor care vor să vină alături de noi și să ne ofere locuri de muncă. Nouă ni se pare cel mai bun parteneriat pe care putem să-l facem” a spus președintele Lucian Nemeș.

Nemeș a mai făcut un apel la cetățeni, să găsească duminică, 10 iunie, cele 10 minute necesare pentru a ajunge într-o cabină de vot și a-și exprima preferința electorală.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh