20
Sam, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Partidul Conservator a invitat peste 100 de femei la o întâlnire cu senatorul PC Vasile Nistor. După ce le-a îmbrățișat pe fiecare în parte, senatorul PC le-a împărtășit din experiența sa politică. Fostul PD-L-ist le-a spus femeilor prezente la întâlnirea cu el despre câteva dintre realizările sale politice.

Mai întâi, însă, senatorul a dat cuvântul reprezentantelor femeilor din Turda și Câmpia Turzii, care au făcut un apel la unitatea femeilor conservatoare, în jurul candidaților PC din zonă, la realizarea unei schimbări în peisajul politic turdean.

”Eu sunt un veteran al politicii românești, sunt din 1990 în politică, parlamentar din 1990 până în 2004, ministru în guvernul Tăriceanu în perioada 2004-2007, iar din 2008 senator și președinte executiv al PC. Am ajuns la PC dintr-un singur motiv. Am creat un
partid pentru că am fost membru fondator al Partidului Democrat, un partid care acum 10 ani muncea pentru oameni. Pe Traian Băsescu eu l-am adus în politică iar mulți prieteni mă înjură pentru treaba asta. N-am știut că el nu o să facă exact ce am făcut eu, să îmbrățișeze toate femeile și apoi să le lase să meargă acasă, acolo unde îi este locul. El le-a îmbrățișat și le-a ținut lângă el”, au fost doar câteva dintre spusele senatorului Nistor, un bun orator.

 

matei470x150


Și președintele PC Turda s-a adresat femeilor prezente: ”Suntem după trei săptămâni și jumătate de campanie. Am dorit ca azi să fie și o zi festivă, în care să mulțumim alegătorilor noștri care au muncit alături de noi pentru a găsi noi adepți ai partidului nostru. Ne aflăm după două vizite deosebit de importante, a ministrului agriculturii, Daniel Constantin, și a domnului Dan  Voiculescu, un om din elita mediului de afaceri românesc, președintele fondator al Partidului Conservator” a punctat Dorel Corpodean, la finalul unei campanii electorale în care s-a muncit foarte mult.

 


După ce au petrecut împreună circa două ore, femeile membre sau simpatizante ale Partidului Conservator au plecat acasă hotărâte ca la scrutinul de duminică, 10 iunie, să-și voteze preferații.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh