17
Vi, Mai
15 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

25 de cupluri turdene au fost recăsătorite, simbolic, de primarul Cristian Matei, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la momentul când și-au jurat credință în fața ofițerului stării civile. Momentul a  fost unul cu mari emoții pentru cei sărbătoriți, care își aminteau cu nostalgie de momentul căsătoriei lor  în anul 1967, în plin comunism, la doi ani de laînființarea Republicii Socialiste România.

Au participat alături de primarul Cristian Matei, viceprimarul Lucian Nemeș, Oana Monia Koti, directorul Serviciului Public de Asistență Socială (SPAS) Turda.

Primarul turdean i-a felicitat pe cei care își sărbătoresc „Nunta de Aur” și le-a vorbit cu multă căldură despre planurile administrației sale, pentru a le ura, la final, multă sănătate și Sărbători Fericite!

Odată cu cele 25 de cupluri premiate de Consiliul local Turda cu diplome si o suma de bani, cei de la SPAS au mai sărbătorit pe cineva. O doamnă din Turda a primit o plachetă omagială și suma de 1000 de lei, împreună cu florile și felicitările primarului turdean, cu ocazia împlinirii de către Ileana Sas a venerabilei vârste de 100 de ani.

Conform tradiției, vârstnicii premiați de municipalitate au putut asista și la un spectacol artistic dedicat lor.

 

 

Foto de la eveniment: http://turdainfo.ro/index.php/galerii-foto/167-photos/10635-nunta-de-aur-la-turda-11-aprilie-2017

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh