28
Ma, Mai
16 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Drumarii de la Domeniul Public Turda lucrează în plin, chiar dacă astăzi este duminică. Ei au început lucrul în această dimineață la ora 8, pe strada Bucovinei, una dintre arterele cele mai circulate din Turda și afectată chiar și de traficul greu, în condițiile în care localitatea noastră nu beneficiază de un traseu ocolitor.

Directorul celor de la DPT Turda, Gheorghe Balahura ne-a declarat că a luat decizia de a acționa pe strada respectivă duminica din cauza traficului greu care este mult diminuat la finalul săptămânii. „Executăm frezare și plombare gropi. Apoi spre ieșirea din Turda spre Cluj și pe banda de intrare până la Bucovinei. Profităm de faptul că, azi, traficul greu este mult diminuat. După cum știți, în cursul săptămânii am face cozi și blocaje până către Copăceni. Dorim confortul celor din trafic chiar dacă pentru asta este un disconfort sonor al locuitorilor, azi, duminica. Le cerem scuze însă astfel poluarea va fi mai mică, mașinile nefiind blocate în trafic”, ne-a transmis directorul DPT Turda.

Drumarii DPT sunt sprijiniți de Poliția Locală care se ocupă de fluidizarea traficului.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh