05
Dum, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, face un anunț mult așteptat de turdeni dar și de cei care ne tranzitează orașul, ca să nu mai vorbim de agenții economici din zona industrială a orașului, care asfaltare strada 22 decembrie turdaplătesc taxă de tonaj: „Am început lucrările pe str. 22 Decembrie 1989! A sosit momentul atât de mult așteptat, și anume demararea lucrărilor pe coridoarele de mobilitate urbană, finanțate cu fonduri europene. Primul este coridorul industrial, respectiv str. 22 Decembrie 1989. Au început săpăturile pentru introducerea cablurilor în subteran, urmând săpăturile în vederea reconstruirii carosabilului.

Strada va fi reabilitată și modernizată complet, cu piste de biciclete, alveole pentru autobuze, stații moderne, e-ticketing, monitorizare video și spații verzi”, dă asigurări primarul turdean, care cere celor care tranzitează zona, dar și locuitorilor și agenților economici cu sedii pe strada 22 Decembrie 2019, să scuze disconfortul creat aibă răbdare cu cei care lucrează la carosabil.

„Zona străzii 22 Decembrie 1989 trebuie să fie modernizată la un nivel de calitate foarte mare. Ea va fi ca o carte de vizită pentru orașul nostru, fiind artera care pentru mulți dintre cei care ne tranzitează va fi primul contact cu Turda. În plus, această stradă este ca un proiect pilot pentru celelalte artere principale care vor fi modernizate, ca prim proiect pus în practică și pe baza experienței căruia s-au întocmit și celelalte”, ne-a declarat edilul-șef, Cristian Matei.

----------

Amănunte, despre acest subiect:

Aproape totul despre principalele asfaltări programate în 2019 la Turda

Drumurile, prioritate 0 pentru administrația municipiului Turda!             Vizită de lucru la Ministerul Transporturilor  

Primarul Cristian Matei cere părerea turdenilor. Răspunde, dacă te interesează

Primăria Municipiului Turda lansează Planul de Mobilitate Urbană Durabilă!

Primăria Municipiului Turda finalizează elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă și a Strategiei Integrate de Dezvoltare Durabilă 2017-2023-2030 și propune documentele în consultare publică

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh