02
Joi, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După mai bine de doi ani, turdenii s-au putut bucura de o nouă Serbare Câmpenească, în peisajul mirific al Băilor Sărate.turda

Manifestarea organizată de Primăria Turda si Casa de Cultură Turda a avut loc duminică, 15 August, în zi de mare sărbătoare creștină. 

Tradiționala serbare câmpenească din Băile Sărate Turda i-a așteptat pe doritori cu preparatele tradiționale românești dar și cu un parc de distracții pentru copii.

Ediția din anul acesta a evenimentului a propus asistenței un program  din care nu au lipsit Ansamblurile folclorice Datina turdeană, Țarina, Fiii Cocului, Muguri de Cătina, Cununa Secerișului, un obicei agrar.

Pe scena special amenajată au evoluat și Maria Golban Șomlea, Mirela Mănescu și orchestra iar finalul evenimentului a fost marcat de  un spectaculos foc de artificii. 

Evenimentul s-a desfăşurat  cu respectarea normelor sanitare prevăzute de lege.

„Mult iubita serbare câmpenească a adus și anul acesta momente de excepție în zona Băilor Sărate.

În cursul zilei de ieri, iubitorii folclorului și a dansurilor populare s-au delectat timp de câteva ore cu momente frumoase puse în scenă de soliști îndrăgiți și ansambluri folclorice. Ziua a fost încheiată cu un foc de artificii și multă voie bună. Felicitări organizatorilor și artiștilor pentru ziua de excepție pe care au oferit-o turdenilor”, a consemnat primarul turdean, Cristian Matei, pe pagina sa oficială de Facebook.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh