02
Joi, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cei de la Administrarea Patrimoniului Imobiliar (API) Turda au trasat două noi treceri de pietoni pe strada Constructorilor, de pe malul râului Arieș, și au revopsit celelalte două, existente de mai multă vreme.api turda

Nou înființatele treceri de pietoni s-au înființat, transmit cei de la Primăria Turda, pentru siguranța cetățenilor din zonă, mai ales că, acolo, au existat mai multe accidente rutiere.

De acum, pe strada Constructorilor, în zona malul Arieșului din cartierul Oprișani, sunt există patru treceri pentru pietoni, pe o arteră măsurând 1290 m.

Una dintre acestea este situată lângă sensul giratoriu de la intersecția străzii Constructorilor cu strada Plopilor, o a doua este la intersecția străzii Constructorilor cu strada Trandafirilor, alta, la intersectia Străzii Constructorilor cu strada Baladei iar cea de-a patra este în proximitatea sensului giratoriu de la Pompieri.

Cei de la API Turda au trasat foarte bine trecerile de pietoni, după standardele în vigoare, astfel că ele sunt foarte vizibile iar strada este înfrumusețată.

Participanții la trafic să circule cu prudență, respectând semnificația indicatoarelor rutiere din zonă.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh