27
Sam, Apr
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O nouă campanie de ecologizare, în colaborare cu Let's Do It, Romania!, a fost derulată cu succes la Turda.let s do it romania

Peste 150 de voluntari au răspuns apelului făcut de Primăria municipiului Turda.

Aceștia au acționat în trei locații ale orașului pentru colectarea selectivă a deșeurilor: zona ștrandului din Băile Sărate, zona, malul drept și stâng al râului Arieș, strada Câmpia Cristișului unde echipele de la Domeniul Public au salubrizat o zonă plină de deșeuri cu buldoexcavatorul.

S-au strâns peste 230 de saci cu deșeuri menajere și saci cu peturi și doze de aluminiu.

Organizatorii acțiunii mulțumesc voluntarilor de la Salina Turda, Compania de Apă Arieș, Transport Urban Public, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, Domeniul Public, Direcția de Asistență Socială, Apele Române, Batalionul 814 Tancuri “Mihai Voda”, Casa Colecțiilor, Teatrul Național Aureliu Manea, Muzeul de Istorie, Potaissa Art, Supercom SA, organizația AMoS ED and Da Vinci, Colegiul Tehnic, Prival, Detașamentul de Pompieri Turda și Sticla Arieșul Turda.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh