16
Ma, Apr
13 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Voluntarii Trashtag Turda s-au mobilizat pentru a participa la încă o acțiune de ecologizare, arătând consecvență!trashtag turda

Voluntarii de toate vârstele, etniile si apartenentele politice au demonstrat că orice acțiune socială poate fi făcută exclusiv pentru comunitate.

Ei au acționat în mai multe zone ale orașului, reușind să ecologizeze suprafețe mari de teren aflat în domeniul public al municipiului Turda.

Voluntarii grupului Trashtag Turda transmit și un mesaj celor care, din lipsa educației sau a simțului civic murdăresc orașul: "Vă mulțumim" că vă aruncați sticlele de băutură, pungile, găletuțele pentru nămol, cauciucurile, etc și ne dați prilejul să ne întâlnim la asemenea acțiuni de strângere a gunoaielor, dar pe viitor am prefera să ne întâlnim doar pentru a socializa... ar fi frumos.... Despre abandonarea mucurilor țigărilor, am putea vorbi mult și bine. Oare trebuia să le numărăm?”, este mesajul celor de la Trashtag Turda care nu uit să mulțumească tuturor participanților la acțiunile de ecologizare organizate de ei.

Acțiuni care întotdeauna se termină cu picnic civic.

 

Sursa foto: Trashtag Turda - Facebook

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh