19
Joi, Mai
31 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteorologică cod galben și portocaliu pentru zona județului Cluj.

Conform hărții transmise de meteorologi, în intervalul de valabilitate 17 ianuarie, ora 16 – 18 ianuarie, ora 08, avertizarea cod portocaliu se referă la zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură și local în Carpații Occidentali și în nordul Carpaților Orientali, unde se vor semnala intensificări puternice ale vântului, viscol și vizibilitate foarte redusă. Vântul va sufla tare, cu rafale de peste 110...140 km/h. Va ninge viscolit, local mai abundent (15...25 l/mp), vizibilitatea va fi foarte redusă, iar zăpada troienită.

Totodată, pentru zonele mai joase a fost emis un cod galben de intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării, ninsori moderate cantitativ și viscol în zona de munte și local în jumătatea nordică.

Din seara zilei de luni (17 ianuarie) și până în dimineața zilei de marți (18 ianuarie), vântul va prezenta intensificări locale și temporare îndeosebi spre seară și în prima parte a nopții de luni spre marți, cu viteze în general de 55...65 km/h.

Pe parcursul zilei de marți (18 ianuarie), vântul va continua să prezinte intensificări, în județul Cluj. Viteza vântului va atinge 55...60 km/h în Transilvania.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh