25
Sam, Mai
13 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de luni, 13 martie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate traficului rutier dar, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în timpul nopții, există posibilitatea formării de polei pe mai multe sectoare de drum, mai ales în zona de munte a județului.
 
 În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de duminică, 12 martie, s-a  acţionat pe nouă drumuri județene situate pe raza zonei  Huedin. Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a impus intervenția pe două drumuri județene. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 104 tone de material antiderapant, inclusiv sare.
Pe drumurile judeţene situate în zona  Gilău, în cursul ultimelor 24 de ore a fost necesară  intervenția pe șase drumuri judeţene. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 15 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.
De asemenea, pe drumurile judeţene situate în zona  Turda, în cursul zilei de ieri s-a  intervenit pe trei drumuri judeţene, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi fiind necesară intervenția, inclusiv prin revizii, pe trei drumuri sau sectoare de drumuri județene. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 28 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.
Pe drumurile judeţene situate în zona  Dej, în cursul zilei de ieri s-a  intervenit, inclusiv prin revizii, pe cinci drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, iar în cursul nopţii şi al acestei dimineţi a fost necesară intervenția pe trei drumuri judeţene. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 41 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.
Pe drumurile situate în zona  Gherla,  intervențiile specifice activității de iarnă în cursul ultimelor 24 de ore au fost minime, mai exact doar de verificare a stării drumurilor și condițiilor de circulație, nefiind necesară folosirea de utilaje specifice sau de material antiderapant.
 În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh