17
Lun, Iun
9 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Turda - orașul faptelor bune: astăzi s-a încheiat campania prin care am oferit servicii medicale gratuite pentru toți cetățenii!♥️
Doresc să transmit sincere felicitări și mulțumiri tuturor cadrelor medicale si voluntarilor care au contribuit la desfășurarea campaniei "Din Grijă Pentru Tine" în cele mai bune condiții.?‍⚕️?‍⚕️?
?Cu ajutorul comunității adventiste, oamenii din comunitatea turdeană au avut acces la consultații și investigații medicale gratuite în mai multe specializări.?
▫️Suntem mândri să facem parte din această inițiativă care a reprezentat un prilej important de a sprijini sănătatea și bunăstarea comunității noastre și suntem încântați să vedem impactul pozitiv pe care l-a avut❣️
▫️Astfel, alături de comunitatea adventistă, ne gândim să organizăm această campanie de educație și prevenție cu regularitate pentru ca tot mai mulți cetățeni să aibă acces la aceste servicii medicale oferite într-o manieră profesionistă de specialiști din diverse domenii.
Felicitări pentru această realizare și sănătate tuturor participanților!
 
Cristian MATEI,
primar Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh