01
Joi, Iun
16 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primăria Municipiului nostru se alătură tuturor celor care sărbătoresc astăzi două evenimente importante: Buna Vestire și Ziua Poliției Române. Aceste ocazii sunt prilej de reflecție, recunoaștere și mulțumire pentru valorile, principiile și serviciile esențiale ale credinței și ale forțelor de ordine.

Cu ocazia sărbătorii Buna Vestire, ne amintim de puterea credinței și speranței în viața noastră și ne gândim la cum putem aduce speranță și lumină în viețile celor din jur. De asemenea, cu ocazia Zilei Poliției Române, transmit cele mai sincere mulțumiri și felicitări tuturor polițiștilor din orașul nostru și din întreaga țară, pentru curajul, grija și devotamentul de care dau dovadă în fiecare zi.

Vă doresc tuturor ca această sărbătoare să vă umple sufletele cu bucurie și să vă dea putere și curaj în fața oricărei încercări.

 

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh