16
Ma, Apr
13 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Primarul Municipiului Turda, alături de reprezentanții Companiei Naționale de Investiții (CNI), a anunțat că lucrările la prima bază sportivă de tip 1 din Turda au început, punând astfel "piatra de temelie" a acesteia. Proiectul este finanțat prin subprogramul "Complexuri sportive" și va asigura cele mai bune condiții pentru practicarea sportului de masă și în aer liber.

Baza sportivă va fi amplasată lângă Turda Arena și va cuprinde un teren sportiv de fotbal omologat UEFA și FRF, cu instalație de nocturnă și tribune amenajate pentru 500 de spectatori, precum și un teren sportiv mic pentru minifotbal, handbal, baschet și tenis. De asemenea, va fi construită o clădire pentru vestiare și administrativ, precum și o parcare pentru autovehicule și autocare.

"Sportivii din orașul nostru aveau nevoie de această bază sportivă, doar la fotbal sunt înscriși peste 200 de copii, iar condițiile actuale nu sunt cele mai bune. Astfel, prin construirea bazei sportive vom asigura copiilor și nepoților noștri cele mai bune condiții!" a declarat primarul Municipiului Turda.

Această bază sportivă modernă va contribui la dezvoltarea infrastructurii sportive din orașul nostru și va oferi fiecărui copil care își dorește să practice sport cele mai bune condiții. Alături de sala competițională, Turda Arena, această bază sportivă va fi o sursă de mândrie pentru comunitatea noastră.

Într-un final, primarul Municipiului Turda a menționat că "Ei merită totul! Și nu ne oprim aici, continuăm să le creăm condiții să se dezvolte frumos, fiindcă ei sunt motorul nostru!".

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh