16
Dum, Iun
11 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Începând cu data de 1.09.2023 până în data 31.10.2023, în intervalul orar 10.00-15.00, demarăm cea de-a doua campanie de cosire a buruienii Ambrozia artemisiifolia - Iarba pârloagelor pe domeniul public. ?
Această campanie are scopul de a preveni un pericol pentru mediu și sănătatea populației, prin răspândirea polenului, cât și reducerea rezervei de semințe pentru următorii ani.
ℹ Până la acest moment din prima campanie de cosire s-au colectat aproximativ 90 de kg de resturi vegetale care conțin buruiana ambrozia artemisiifolia.
?De asemenea, rugăm toți agenții economici autorizați și cetățenii Municipiului Turda care dețin terenuri, să se mobilizeze în vederea desfășurării acestei acțiuni de cosire pe domeniile private (în curți și grădini).
Buruiana Ambrozia artemisiifolia - Iarba pârloagelor cosită va fi colectată în saci de către cetățeni și preluată de SC Domeniul Public SA în prima zi lucrătoare a fiecărei luni calendaristice din perioada septembrie-octombrie a acestui an. Pe această cale, rugăm cetățenii să solicite ridicarea acestor deșeuri vegetale, la numărul de telefon: ?0742 23 09 59.
❗Vă reamintim că, obligativitatea acțiunii de cosire este prevăzută în Legea 62/2018 privind combaterea buruienii Ambrozia artemisiifolia.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh